Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893341 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2475 : Luni, 24 Septembrie 2012, 14:46 »
Mica, ziceai ca nu ti-a mers TinyPic-ul. Vezi ca s-ar putea ca tu sa fi depasit limita maxima de marime a fisierului pentru upload (acum am vazut cat is de mari pozele tale). Pentru postare aici pe forum, un 1280*800 e numa`bine (am zis asa fiindca mai toata lumea se da pe net de pe laptop si asta e rezolutia a 90% din ele). Asa ca: click dreapta pe poza, open with Infan View, apoi Image - Resize/Resample - OK. Apoi File - Save as (ca sa pastrezi ambele versiuni si cea mare, originala si cea scalata ;).

Caroline

• Vizitator

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2477 : Luni, 24 Septembrie 2012, 16:21 »
si ceva pentru doamna noastra... profesoara! cum care profesoara? aici pe forum nu cunosc decat una: caroline!

"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2478 : Luni, 24 Septembrie 2012, 16:24 »
Mica, ziceai ca nu ti-a mers TinyPic-ul. Vezi ca s-ar putea ca tu sa fi depasit limita maxima de marime a fisierului pentru upload (acum am vazut cat is de mari pozele tale). Pentru postare aici pe forum, un 1280*800 e numa`bine (am zis asa fiindca mai toata lumea se da pe net de pe laptop si asta e rezolutia a 90% din ele). Asa ca: click dreapta pe poza, open with Infan View, apoi Image - Resize/Resample - OK. Apoi File - Save as (ca sa pastrezi ambele versiuni si cea mare, originala si cea scalata ;).

Nu cred ca e asta, mie tynu imi resize pozele cat ii convine lui...
Pozele se mai pot micsora si din MS Office Picture Manager sau Windows Photo Gallery, adica programele din dotare in orice SI uzual, pe butoanele Edit, respectiv Fix, din meniu.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2479 : Luni, 24 Septembrie 2012, 16:40 »
Ei, pe dracu`. Bre C., da-l in ma-sa de computer, internet sau ce-o fi, pai face ce-i zic io si nu invers! Cum sa resize el cat vrea? Nu, afiseaza ce-i dau io! (atata timp cat eu respect o dimensiune maxima, ca asta e conditia lui, in rest io-s sef de trib, da-o-ncolo!). Eu am zis de Irfan pentru ca lucrez de mult cu el si il cunosc foarte bine. Plus ca e gratuit. Plus ca e mic. Si plus ca e -dupa parerea mea- cel mai bun program de gestionare a imaginilor, mult peste Picasa, ACDSee si altele de genu`.

Si plus ca il are si Mica instalat :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2480 : Luni, 24 Septembrie 2012, 17:32 »
... in rest io-s sef de trib, da-o-ncolo!).

De fapt, asta vroiam sa verific, dupa afirmatiile despre Unirii 2 catre 1.  >:D

M-am prins.  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2481 : Luni, 24 Septembrie 2012, 17:36 »
si ceva pentru doamna noastra... profesoara!

Multumesc, Matei!

Desenul dateaza de-acu' 20 de ani si-mi apartine, se numeste "Dans".  :)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2482 : Luni, 24 Septembrie 2012, 17:48 »
Ei, pe dracu`. Bre C., da-l in ma-sa de computer, internet sau ce-o fi, pai face ce-i zic io si nu invers! Cum sa resize el cat vrea? Nu, afiseaza ce-i dau io! (atata timp cat eu respect o dimensiune maxima, ca asta e conditia lui, in rest io-s sef de trib, da-o-ncolo!). Eu am zis de Irfan pentru ca lucrez de mult cu el si il cunosc foarte bine. Plus ca e gratuit. Plus ca e mic. Si plus ca e -dupa parerea mea- cel mai bun program de gestionare a imaginilor, mult peste Picasa, ACDSee si altele de genu`.

qed! caroline s-a prins, asa este.

Nu cred ca e asta, mie tynu imi resize pozele cat ii convine lui...
Pozele se mai pot micsora si din MS Office Picture Manager sau Windows Photo Gallery, adica programele din dotare in orice SI uzual, pe butoanele Edit, respectiv Fix, din meniu.

dar nu trebuie sa omitem faptul ca si caroline are dreptate, deci, la ce bun sa ne enervam?
si-a dat si ea cu parerea ca orice om.  nu trebuie s-o lapidam acum pentru ca are ceva impotriva lu' nenea tinypic (personal mie nici nu mi se pare prea user friendly :)) eu de ex mi-am facut un cont pe photobucket unde incarc cate o poza din cand in cand, foarte rar, dreptu-i.  pentru ca nu prea le am eu cu fotografiile.  ma pricep doar la desenat oite!  ;)
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2483 : Luni, 24 Septembrie 2012, 18:01 »
deci, la ce bun sa ne enervam?

Matei, nu ne enervam, ne tachinam...  :P

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2484 : Luni, 24 Septembrie 2012, 18:05 »
Deci: n-am nimic cu Carol. Pe cuvant de pionier. Nici nu m-am enervat. Numa`ca ma mai apuca cand si cand sa fiu asa. C., daca te-am necajit, sa ma ierti, te rog, da`n-am vrut, zau!
Eu vad computerul ca o extensie a mea (a mintii mele, ca sa fiu mai precis). De-aia nu-i dau voie sa aiba viata proprie. Si nici pareri proprii. Le are pe-ale mele, i-ajunge.
Acuma sa ma lamuresti si pe mine, pliz, care-i legatura intre asta si pasajul de la Unirii, ca m-ai facut curios maxim.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2485 : Luni, 24 Septembrie 2012, 18:16 »
Nu sunt suparabila azi.  :P
Pai ziceai tu pe un alt topic despre ce ai observat in metrou, trecand din Unirii 2 in Unirii 1... si aveam eu asa o banuiala ca ti-ar place sa fii sef de trib.  :angel: Acu' nu te supara tu pe mine, ca am mintea-ntortochiata de ma-ntortochiaza si pe mine.  oO Glumeam, bre!  :flori:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2486 : Luni, 24 Septembrie 2012, 19:09 »

bit-brother, ce-i cu tine azi? te vad cu raposatu'-n avatar.  ;D
Carol are dreptate. nu-i nevoie sa resize fotografia in irfan sau in alt program de editare, ca tinypicu' are optiunile lui de resize. era pur si simplu blocat. s-a mai intamplat.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2487 : Luni, 24 Septembrie 2012, 19:21 »
Nu sunt suparabila azi.  :P
Pai ziceai tu pe un alt topic despre ce ai observat in metrou, trecand din Unirii 2 in Unirii 1... si aveam eu asa o banuiala ca ti-ar place sa fii sef de trib.  :angel: Acu' nu te supara tu pe mine, ca am mintea-ntortochiata de ma-ntortochiaza si pe mine.  oO Glumeam, bre!  :flori:
Bine, bre  :kissing:
Da`sa stii ca sef de trib sunt! (tribul meu e compus din eu si cu mine)

bit-brother, ce-i cu tine azi? te vad cu raposatu'-n avatar.  ;D
Carol are dreptate. nu-i nevoie sa resize fotografia in irfan sau in alt program de editare, ca tinypicu' are optiunile lui de resize. era pur si simplu blocat. s-a mai intamplat.

bre al mare, n-am nimica, zau. Iar raposatu fara cap e alta treaba, eu fiind fanul lor (Anonymous) :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2488 : Luni, 24 Septembrie 2012, 19:32 »
Bine, bre  :kissing:

bre al mare, n-am nimica, zau. Iar raposatu fara cap e alta treaba, eu fiind fanul lor (Anonymous) :)

eu imi amintesc ca raposatul era fara o ureche, nu fara cap, in fotografiile de prin scoli, institutii etc. :) iesise si o vorba ca ar fi fost "intr-o ureche".  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2489 : Luni, 24 Septembrie 2012, 20:02 »

Aaaa, care va sa zica, renegi tribu' de fatza...  :whistle: