0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
nu da' facem rost de ei pentru tine!
pluralul de majestate? faceti voi asta pentru mine?! si eu care credeam ca ma antipatizati iremediabil pe motiv de incompatibilitate politica.
glumeam. daca atunci cand spui ca-ti dau dreptate in sinea mea te referi la opiniile tale politice, nu, nu-ti dau dreptate decat in mica masura. nu tin sa raman dura pe pozitii daca imi schimb opinia.
Mie imi place poza fiindca exprima foarte simplu si sugestiv un mare adevar: nicio celula din corpul nostru nu mai e aceeasi de la un an la altul (unele nici chiar de la o zi la alta), astfel incat murim si ne nastem din nou de miliarde de ori in fiecare clipa. Uneori ma intreb pe ce suport fizic raman amintirile?! Nu raman nicaieri... decat daca noi insine le replicam in ADN-ul noilor celule. Acesta ar trebui sa fie un mesaj suficient de puternic pentru unlearn mental si eliminarea preconceptiilor. Trecutul moare oricum. Depinde de noi daca punem in loc ceea ce vrem sau nu facem nimic si il lasam sa se replice automat si redundant toata viata...
ei, asta se intampla doar pana vine in vizita la unii dintre noi, dl. alzheimer. dupa aia nu mai replicam nimic.
mi-as dori si eu sa pot lasa o parte din trecut undeva, nu sa-l uit sau sa nu-mi mai pese dar nici sa nu-l mai port cu mine in permanenta.