Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893327 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2445 : Joi, 20 Septembrie 2012, 21:44 »
nu da' facem rost de ei pentru tine! :)
pluralul de majestate?  ::) faceti voi asta pentru mine?! si eu care credeam ca ma antipatizati iremediabil pe motiv de incompatibilitate politica.  ;D

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2446 : Joi, 20 Septembrie 2012, 21:51 »
pluralul de majestate?  ::) faceti voi asta pentru mine?! si eu care credeam ca ma antipatizati iremediabil pe motiv de incompatibilitate politica.  ;D

probabil ca ai avut tu un deja vu al majestatatii mele, pentru ca intrebarea ta suna "aveti si unicorni" si n-am putut sa te contrazic.  mai ales ca vazusem si reverenta de rigoare.

nu antipatizez iremedial pe nimeni, cu atat mai putin pe motivele susmentionate.  cred ca in sinea ta si tu imi dai dreptate dar ca o domnita dura pe pozitii ce te afli, nu prea-ti este la indemana sa recunosti.  iar eu nu insist.  :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2447 : Joi, 20 Septembrie 2012, 21:52 »
glumeam.  :P
daca atunci cand spui ca-ti dau dreptate in sinea mea te referi la opiniile tale politice, nu, nu-ti dau dreptate decat in mica masura.  :) nu tin sa raman dura pe pozitii daca imi schimb opinia.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2448 : Joi, 20 Septembrie 2012, 22:06 »
glumeam.  :P
daca atunci cand spui ca-ti dau dreptate in sinea mea te referi la opiniile tale politice, nu, nu-ti dau dreptate decat in mica masura.  :) nu tin sa raman dura pe pozitii daca imi schimb opinia.

o mica masura e totusi ceva!  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2449 : Joi, 20 Septembrie 2012, 22:12 »
masura aceea se refera la faptul ca (mai) toti din politica au petele lor, insa in ce-l priveste pe "suvita" si in ce priveste oportunitatea implicarii "in politica", asa, de pe marginea terenului, avem perceptii semnificativ diferite.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2450 : Joi, 20 Septembrie 2012, 23:06 »

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2451 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 14:26 »

Whoau... asta e mai tare decat cea cu pasarile...  ::)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2452 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 16:50 »
da, Caro, numai ca aceasta e cu adevarat posibila numai daca ai transformat deja gardul in pasari.  ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2453 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 17:46 »
Eu stiu? Incercam... Cand o sa stiu daca am reusit?

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2454 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 21:42 »
micaela, frumoasa poza, frumos mesajul; caro, mie in schimb, cea cu gardul imi place mai mult.  si o sa ma uit neaparat la filmul recomandat de tine, "barefoot". thanks for the hint!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2455 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:18 »
Mie imi place poza fiindca exprima foarte simplu si sugestiv un mare adevar: nicio celula din corpul nostru nu mai e aceeasi de la un an la altul (unele nici chiar de la o zi la alta), astfel incat murim si ne nastem din nou de miliarde de ori in fiecare clipa. Uneori ma intreb pe ce suport fizic raman amintirile?! Nu raman nicaieri... decat daca noi insine le replicam in ADN-ul noilor celule. Acesta ar trebui sa fie un mesaj suficient de puternic pentru unlearn mental si eliminarea preconceptiilor. Trecutul moare oricum. Depinde de noi daca punem in loc ceea ce vrem sau nu facem nimic si il lasam sa se replice automat si redundant toata viata...  ;)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2456 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:27 »
Mie imi place poza fiindca exprima foarte simplu si sugestiv un mare adevar: nicio celula din corpul nostru nu mai e aceeasi de la un an la altul (unele nici chiar de la o zi la alta), astfel incat murim si ne nastem din nou de miliarde de ori in fiecare clipa. Uneori ma intreb pe ce suport fizic raman amintirile?! Nu raman nicaieri... decat daca noi insine le replicam in ADN-ul noilor celule. Acesta ar trebui sa fie un mesaj suficient de puternic pentru unlearn mental si eliminarea preconceptiilor. Trecutul moare oricum. Depinde de noi daca punem in loc ceea ce vrem sau nu facem nimic si il lasam sa se replice automat si redundant toata viata...  ;)

mi-as dori si eu sa pot lasa o parte din trecut undeva, nu sa-l uit sau sa nu-mi mai pese dar nici sa nu-l mai port cu mine in permanenta. imi place ideea asta cu posibilitatea noastra de a replica amintirile in ADN-ul noilor celule.  ei, asta se intampla doar pana vine in vizita la unii dintre noi, dl. alzheimer.  :)
dupa aia nu mai replicam nimic.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2457 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:39 »
pentru mine desenul are un sens mai putin biologic.  :) imi pare ca se refera la "sensul" vietii, acela de a o trai in dimensiunea sa creativa, aceea a modelarii (furmoase) a propriei fiinte. fiecare optiune, fiecare alegere a unui drum zice-se (si eu cred asta) trebuie sa fie facuta in sensul a ceea ce esti si-ti doresti sa devii, nu in sensul a ceea ce "obtii" in alte directii.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2458 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:41 »
ei, asta se intampla doar pana vine in vizita la unii dintre noi, dl. alzheimer.  :)
dupa aia nu mai replicam nimic.

Ei, nu chiar nimic. La un bolnav de Alzheimer, toate reflexele vegetative inconstiente functioneaza in continuare... stie sa manance, sa doarma etc. Nu mai stie tot ce a invatat de-a lungul vietii prin reflexele constiente sau voluntare: sa recunoasca, sa se orienteze in spatiu, sa se imbrace, sa invete ceva nou...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2459 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:42 »
mi-as dori si eu sa pot lasa o parte din trecut undeva, nu sa-l uit sau sa nu-mi mai pese dar nici sa nu-l mai port cu mine in permanenta.
ar fi minunat daca ai putea pastra tot ce a fost frumos ca pe un mare DAR de care unii nu au parte niciodata si ai putea vindeca doar trairea dureroasa care insoteste amintirile. primeste gandul meu bun.