Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893025 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2370 : Luni, 10 Septembrie 2012, 20:42 »
care esti tu, luciamanta, dintre cei doi schiori?
  Matei, io stiu foarte putin sa schiez, stau mai bine la capitolul patinaj, înot, badminton. De fapt, stii care este adevarul, Matei? Nici nu am intentionat sa postez vreo poză cu mine, deocamdată. Poate altă dată...  ;)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2371 : Luni, 10 Septembrie 2012, 22:39 »

In alta ordine de idei, eu ma gandeam cum ar fi ca, dupa pozele din copilarie, sa punem poze traznite... de la carnaval, cu strambaturi... ia sa vedem cine are curajul...  :whistle:
Io nu. Fatza mea in sine e o masca de carnaval, mi-ajunge!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2372 : Luni, 10 Septembrie 2012, 22:41 »
faina ideea voastra de a posta poze de cand erati copii.... :D
si toamna se da in leagan, nu numai eu....

simpatica ideea.  :) si cromatica si lumina imi plac.  :)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2373 : Luni, 10 Septembrie 2012, 22:42 »
  Matei, io stiu foarte putin sa schiez, stau mai bine la capitolul patinaj, înot, badminton. De fapt, stii care este adevarul, Matei? Nici nu am intentionat sa postez vreo poză cu mine, deocamdată. Poate altă dată...  ;)
hm, stai bine la cateva capitole, deja! nu-i rau deloc, bravo! :applause:
asadar poza cu fetita in costum national nu esti tu?  :( eram convins ca e poza ta! de-acolo mi-a venit ideea cu pozele noastre cand eram copii.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2374 : Luni, 10 Septembrie 2012, 22:50 »
Io nu. Fatza mea in sine e o masca de carnaval, mi-ajunge!

ce-mi place la bitek e ca nu se dezice, domle, daca ar fi sa-l cred probabil ar trebui sa-mi imaginez ca el detine monopolul pe uratenie.  colega, barbatul se zice ca trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu'... parc-asa, nu? cu cat mai urat, cu atat mai sexi. legea compensatiei lucreaza pe cai nebanuite.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2375 : Luni, 10 Septembrie 2012, 22:52 »
Io nu cred pana nu vad.  oO

With my little brother... eu, Luluta, el, Sindbad Marinarul 

... si Chiritoaie la Sibiel, 30 de ani mai tarziu  :giggle:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2376 : Luni, 10 Septembrie 2012, 22:57 »
ce-mi place la bitek e ca nu se dezice, domle, daca ar fi sa-l cred probabil ar trebui sa-mi imaginez ca el detine monopolul pe uratenie.  colega, barbatul se zice ca trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu'... parc-asa, nu? cu cat mai urat, cu atat mai sexi. legea compensatiei lucreaza pe cai nebanuite.

nu c-as achiesa la autoperceptia eronata a lui bit (numa' albastru' ochilor ar fi suficient ca sa mai termine cu alintu' asta prin topice  ;D), da' la mine se potriveste. frumosii nu mi-au spus mai nimic, niciodata. cred ca, deseori, un barbat urat poate fi mai expresiv decat unul croit dupa nush' ce canoane de estetica masculina. Atitudinea, forta interioara, onestitatea si inteligenta privirii fac mult mai mult decat niste trasaturi de exceptie.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2377 : Luni, 10 Septembrie 2012, 23:00 »
Io nu cred pana nu vad.  oO

With my little brother... eu, Luluta, el, Sindbad Marinarul 

... si Chiritoaie la Sibiel, 30 de ani mai tarziu  :giggle:

pot sa te invidiez trei minutele ca tu ai un frate si eu nu?   :) intotdeauna mi-am dorit o sora sau un frate, fie el si sindbad marinarul. si popeye de-ar fi fost, l-as fi iubit. ;D

da' ai fost chiritoaie-chiritoaie. costumul e facut de tine?

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2378 : Luni, 10 Septembrie 2012, 23:00 »
... Atitudinea, forta interioara, onestitatea si inteligenta privirii fac mult mai mult decat niste trasaturi de exceptie.

multumesc, micaela, saru'mana, m-ai descris foarte bine! :bow:

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #2379 : Luni, 10 Septembrie 2012, 23:03 »
pot sa te invidiez trei minutele ca tu ai un frate si eu nu?   :) intotdeauna mi-am dorit o sora sau un frate, fie el si sindbad marinarul. si popeye de-ar fi fost, l-as fi iubit. ;D

da' ai fost chiritoaie-chiritoaie. costumul e facut de tine?
dar m-ai gasit!!!! n-ai simtit macar o clipa...cand ne-am vazut la debarcader...n-ai auzit-o pe andreea marin cum susura...."acum,...aici...dupa patruj'da ani...la surprizesurprize...tocmai la murighiol..."...te invit aici....daca n-ai....mica, revino-ti!!!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2380 : Luni, 10 Septembrie 2012, 23:04 »
Bre...nu-s asa de ugly. Sa faca mama lu`Michiduta infarct adica.  Si sexy am fost prea devreme, dupa cum ai vazut, acu-s deja  ca vinul (mai am nitel si ma fac otet adica ;D )

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2381 : Luni, 10 Septembrie 2012, 23:08 »
Bre...nu-s asa de ugly. Sa faca mama lu`Michiduta infarct adica.  Si sexy am fost prea devreme, dupa cum ai vazut, acu-s deja  ca vinul (mai am nitel si ma fac otet adica ;D )
alo, alo...vezi ce graiesti, ca odata, candva, cineva imi spunea Michiduta (Michi+ sufixul coarnelor  ;D)...

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2382 : Luni, 10 Septembrie 2012, 23:09 »
foarte distractiv si interesant! am facut asta si mi-ar mai placea  :D

pai daca s-a mai facut, atunci nu prea ar mai avea rost, s-ar plictisi ceilalti o mie si ceva de membri!

Faina idee! Exista deja un topic "Experiente de viata", da' nu e prea dinamic. Ca sa deschizi un topic nou, poti sa-i scrii adminului, pe "Sugestii" (cred) si il deschide el, cu tine mediator.
Eu am participat odata la o poezie scrisa astfel (nu aici), care a ajuns la sute de catrene pe o tema data.
https://sites.google.com/site/tesalutgeneratieinblugi/catedrala-de-cuvinte/catrene/100corneliaioanadavid

In alta ordine de idei, eu ma gandeam cum ar fi ca, dupa pozele din copilarie, sa punem poze traznite... de la carnaval, cu strambaturi... ia sa vedem cine are curajul...  :whistle:

da, dar zice steliana ca s-a mai facut asa ceva. nu cred ca am vazut unde este topicul cu experiente de viata, dau eu de el la un moment dat. altul nou? cu mine ca mediator? ca gladiator poate ;); si-asa sunt cam de multe subiecte...
poze traznite?! eu sunt om serios, draga,  ;D, nu cred ca am dar voi cauta.  tot o caut pe aceea de la botez, de fapt cand am fost scos din cristelnita. ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2383 : Luni, 10 Septembrie 2012, 23:09 »
dar m-ai gasit!!!! n-ai simtit macar o clipa...cand ne-am vazut la debarcader...n-ai auzit-o pe andreea marin cum susura...."acum,...aici...dupa patruj'da ani...la surprizesurprize...tocmai la murighiol..."...te invit aici....daca n-ai....mica, revino-ti!!!

aaa...deci era vocea zanei...
si unde mai pui ca suntem si aproape gemene (numai ca tu ai mai stat trei ani in gestatie.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2384 : Luni, 10 Septembrie 2012, 23:11 »
tot o caut pe aceea de la botez, de fapt cand am fost scos din cristelnita. ;)

vrei sa ne arati ceva anume?  ::)