Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893008 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2295 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 23:06 »
Caro, cred ca tunsoarea blonda :) de acum   iti sade si mai bine. stilul "Similea" nu ti se potriveste. nici mie.
Desi melodiile ei erau agreabile si placea multora, pe mine nu m-a incantat niciodata.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2296 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 23:07 »
Pai tocmai cum spuneam... acolo eram brandul "fata mamii".  :hammer:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2297 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 23:15 »

Lizuca si Patrocle  :)

unde-ti sunt manusile din dantela, domnisoara lizuca? ma gandeam ce interesant ar fi fost sa te fi avut in fata noastra la slujba de duminica... cate ti-am mai fi agatat de borul palarioare tale cochete! oricum, nu ai fi putut sa-l aduci acolo pe patrocle sa te apere!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2298 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 00:19 »
Matei, aparentele inseala.  :) palaria era a bunicii. eu eram genul nazdravan (un fel de Olguta, din "La Medeleni"; nicidecum Monica), asa ca nu prea eram preocupata de manusi de dantela.  :)
Si, invers decat in cazul Carolinei, parintii ma purtau mai mult "baieteste", poate fiindca isi dorisera mult un baiat.

uite, Maria, fotografie "colorata dupa", fiindca daca tu plangeai dupa culoarea fluturasilor, eu eram nemultumita de culoarea ochilor.  ;D este una dintre cele, putine, in care aratam ca o fetita, la varsta aceea. Privind la fotografii parca chiar imi pare rau ca ma tundeau si ma imbracau asa, ca pe un baiat, cand eram foarte mica...

si daca marinarii purtau fundita cand erau mici, eu purtam cascheta de marinel. (chiar scrie "marinar" pe ea)  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2299 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 00:29 »
O fotografie pe care am decupat-o mai mult pentru masinile "de epoca".  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2300 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 00:39 »
si doua fotografii la care tin mult. prima da masura traznailor pe care le facea tatal meu, Dumnezeu sa-l odihneasca, si care, dupa cum se vede, ma amuzau foarte tare.  ;D De data asta eram "postata" pe o pubela publica. tin la ea fiindca imi aminteste si acum cat radeam cu tata.  ;D
desigur, se poate vedea ca de cand eram mica, mica, eram cu gura pana la urechi, mai mereu.  :)

in cea de-a doua fotografie, cadrul este Parcul Carol, iar trunchiul copacului pe care stateam era enorm. si fotografia asta imi aminteste...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2301 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 00:42 »
cata atentie, cata concentrare pe fata aceea de copil cuminte si frumos! si desigur, cele doua pampoane, nu-i asa? iar in cea din clasa a VIII-a, cum sa radem? esti de o frumusete si o puritate ca i se taie rasuflarea oricui.   :)

am remarcat firescul din "concentrare" inca din prima poza; desi nu mi-ar fi placut, apreciez latimea bentitei  :) in cla I-a ma trezea mama la orele 6,00 dimineata sa-mi impleteasca coditele in timp ce eu ... inca motaiam - eram in BETA  ;D
permanentu, ... nu-ti ascunde parmanenta  ;) privirii ...
in ,80 ... inca luptam sa demonstrez profesoarelor ca am bentita pe cap si ca parul ondulat excesiv ... este natural! pana in ziua de Azi si cat va dori sa fie asa!
nihil sine deo

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #2302 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 01:59 »
in ,80 ... inca luptam sa demonstrez profesoarelor ca am bentita pe cap si ca parul ondulat excesiv ... este natural! pana in ziua de Azi si cat va dori sa fie asa!
...bentita pe care uitam sa mi-o pun si fusta prea  scurta pe care o purtam  :) (ma mutasem din Timisoara unde tinuta era mai lejera, doar ca portile se incuiau si doar sarind gardul puteai sa chiulesti). Si uite asa am fost scoasa in fata clasei "asa nu"   :-[
Si tasca pe care o lasam la magazinul de paine de langa liceu, ca regulamentul impunea clasicul ghozdan...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2303 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 10:29 »
Steliana si Iana, faine descrieri... da' o imagine ar face cat o mie de cuvinte.  ;)

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2304 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 11:27 »
poate scanez cate ceva ... cu ocazia asta am descoperit ca imi lipsesc multe fotografii dintre cele mai gragi mie. dar una cu genunchii juliti - daca mai am - tot va pun  ;D
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2305 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 11:43 »
Si tasca pe care o lasam la magazinul de paine de langa liceu, ca regulamentul impunea clasicul ghozdan...

mi-ai amintit de tasca mea ... era ceva unic! dupa mine s-au luat aproape toate fetele; am luat din lada bunicii o fata de perna lunga, din aceea tesuta la razboi, din lana, cu multe modele si culori - predomina rosul; am impletit tot din lana colorata, zgarda; ideea mea a placut si profesorilor - asa nu am avut nici o problema, dimpotriva  ;)  si imaginati-va cum venea tasca asta cu iie alba, lunga, la blug wrangler  :D
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2306 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 23:35 »
pana scaneaza iana si steliana, silviu si bitek, radu si etc etc  cate ceva si pana mai scanez si eu cate ceva (poate dau totusi de poza accea pe burtica, stiti voi care ;)), as dori sa spun ca mi-a placut mult poza cu saniuta si mai ales expresia fericita de pe fata fetei de pe saniuta!

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2307 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 23:39 »
...bentita pe care uitam sa mi-o pun si fusta prea  scurta pe care o purtam  :) (

ce bine ca nu era invers, zice baietelul nazdravan din mine, nu te superi da? pe acest topic nu.  si niciodata sambata! :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2308 : Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 23:41 »
pana scaneaza iana si steliana, silviu si bitek, radu si etc etc  cate ceva si pana mai scanez si eu cate ceva (poate dau totusi de poza accea pe burtica, stiti voi care ;)), as dori sa spun ca mi-a placut mult poza cu saniuta si mai ales expresia fericita de pe fata fetei de pe saniuta!

mersi. da, am fost un copil fericit si vesel. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2309 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 00:00 »
Matei, aparentele inseala.  :)

... nu chiar asa de tare. Poza asta seamana foarte bine cu tine cea de acum.  :)
Ei, si daca tu ai fost fata mosului, eu, fata babei...  :strambatura: