Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893087 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 81
  • aut cesar aut nihil
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2280 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 09:46 »
Nu ai de unde sa-ti amintesti poza mea...doar daca avem drumuri intersectate...este facuta la Dedrad langa Reghin, unde am cules mere si prune cu baiatul meu, acum vreo 2 saptamani... doar daca ne intersectam pe undeva...
aut cesar aut nihil

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • aut cesar aut nihil
« Răspuns #2281 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:12 »
asadar te-am ghicit, somebody.  :)
Era imposibil sa nu o faci. Iar eu nu fac eforturi sa nu fiu recunoscut...sper doar ca sa nu mai repet experientele anterioare....
aut cesar aut nihil

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2282 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:19 »
Nu ai de unde sa-ti amintesti poza mea...

Ai dreptate, am verificat in pozele mele si seamana bine cu una dintre ele, dar nu e aceeasi. Mea culpa.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2283 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:22 »
Era imposibil sa nu o faci. Iar eu nu fac eforturi sa nu fiu recunoscut...sper doar ca sa nu mai repet experientele anterioare....
imposibil nu era, mai ales ca nu am obiceiul sa analizez, psihanalizez, despic in 14 postarile celorlalti. mi-au sarit in ochi  doua chestiuni care mi-au atras atentia si randul trecut.  :)
iti doresc sa nu repeti experientele anterioare si nici altele asemanatoare  ;D. de tine depinde.  :)

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • aut cesar aut nihil
« Răspuns #2284 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:45 »
Imi cautam linistea in nelinistile altora...imi cautam echilibrul  in dezechilibrele altora... linistea m-a gasit venind de unde nu am cautat niciodata...echilibrul s-a impus singur peste rataciri si cautari...am inteles in sfarsit ca absolutul nu exista ...cautarea lui e vanare de vant
aut cesar aut nihil

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2285 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 11:18 »
timpul transforma ... dar, nu si forma ...
puterea se manifesta acolo unde o canalizam; totul depinde doar de noi, sau ... dependentele noastre ...

bun re-venit!

frumoase prune! am in livada doar brumarii; mostenire din mostenire; recola acestui an - in care nu m-am putut ingriji de absolut nimic din livada - muuult gem pentru familie si prieteni, si ... doo butoaie de doo sute litri capacitate, care vor deveni izvor al degustarii inainte de gustare  :)
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2286 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 19:47 »
Sa re-venim la imagini... in clasa I.  :giggle:

Si in clasa a VIII-a

Sa nu radeti de mine, in anii 80 se purta permanentu' a la Angela Similea. :crazy2:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2287 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 22:29 »
Sa re-venim la imagini... in clasa I.  :giggle:

Si in clasa a VIII-a

Sa nu radeti de mine, in anii 80 se purta permanentu' a la Angela Similea. :crazy2:

cata atentie, cata concentrare pe fata aceea de copil cuminte si frumos! si desigur, cele doua pampoane, nu-i asa? iar in cea din clasa a VIII-a, cum sa radem? esti de o frumusete si o puritate ca i se taie rasuflarea oricui.   :)

"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2288 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 22:35 »
cata atentie, cata concentrare...

In poza aia se vede cel mai bine ca am fost de cand ma stiu un "copil mare"... atunci dadea bine la premiul I cu coronita, da' la varsta asta nu stiu cat de bine mai da.  :giggle:

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2289 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 22:44 »
Mica, nu te-ai schimbat prea mult!  :)

Ce idee faina asta cu pozele!
Aveam o rochie cu fluturi rosii si am fost nervoasa cu nervii ca n-a iesit poza colorata...  :D

imagineaza-ti o fotografie foarte asemanatoare cu aceasta, cu sora mea cam tot la varsta ta, cu aceeasi pozitie, tinandu-si rochita intru reverenta, aceeasi expresie, cu ochii cat farfurioarele si cu ditamai pamponul in varful capului! cat am putut sa o necajesc pe chestia cu pamponul si cate glume proaste (mie mi se pareau chiar destepte) i-am facut, n-aveti idee.  nici pana azi nu am inteles de ce fetitele in perioada aceea purtau astfel de podoabe.  parca tineau cu tot dinadinsul ca noi baietii sa avem cu ce ne distra. duminica la slujba, aveam intotdeauna in fata mea o fetita foarte bine pieptanata, cu doua codite groase pe spate si la fiecare agatata o funda mare; imi amintesc ca odata, cu doi dintre prietenii mei, am facut pariu ca o sa reusim sa-i luam fundele fara ca ea sa-si dea seama. nu stiam ca fundele acelea erau foarte bine legate si in momentul cand am tras, crezand ca o sa alunece foarte usor, am tras-o cam rau de par, s-a speriat, a inceput sa planga si ne-am ales cu un perdaf din partea preotului de fata cu toata lumea si apoi acasa, da, a urmat pedeapsa formala din partea parintilor.

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #2290 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 22:50 »
Lasa ca funda aveam si eu. Ia uite aici:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2291 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 22:52 »
 ;D Uite, ciudatenie... Eu cred ca era mai mult idilica imagine a mamelor despre fetite decat a fetitelor. Eu - de exemplu - nu am iubit niciodata pampoanele, nu m-au tentat niciodata fardurile si tocurile mamicii si cand ma facea ea pe unghii cu oja si-mi punea parul "pe moatze" ca sa stea cretz a doua zi, era un chin. Cu prima ocazie cand am scapat de-acasa (adica in primul an de facultate) m-am tuns Gavroche... cu tot scandalul care a urmat in vacanta. Si de cand eram mica, tin minte doar ca imi placeau la nebunie pantalonasii power-flower din raiat, nu rochitele.  :P

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2292 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 22:54 »
Lasa ca funda aveam si eu. Ia uite aici:

Dupa data de pe poza... au voie minorii pe forum?  ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2293 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 23:02 »
 :) simpatica ideea asta cu fotografiile din copilarie. :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2294 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 23:02 »
Dupa data de pe poza... au voie minorii pe forum?  ;D

caro, parc-ai fi profesoara! ;) cam mult spirit de observatie :).