Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893129 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2190 : Joi, 16 August 2012, 10:48 »
Ioi! Esti pe drumul spre intelepciune, bre! (asa se spune cand spui cum ai zis tu) Si asta e semn bun. :)

L.E. Acuma, cum sa-ti zic, nu-i neaparat obligatoriu ca tu sa crezi tot ce aberez io... :P  ;D ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2191 : Joi, 16 August 2012, 10:53 »
wow, si eu care credeam ca am gasit in sfarsit un  intelept   ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2192 : Joi, 16 August 2012, 10:55 »
 ;D ;D ;D Ei pe dracu`! Da`sunt actor bun, asta tre sa recunosti!  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2193 : Joi, 16 August 2012, 11:03 »
actorul si fotografa , hai ca ne gasiram !!!   :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2194 : Joi, 16 August 2012, 11:16 »

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2195 : Joi, 16 August 2012, 11:52 »
Multumesc, Guess. Dar... mi se pare mie, sau tu esti foarte tanara inca?! Cumnata mea are 35 de ani.
Si alte doua exemple:
1. O colega a mea de liceu a incercat 10 ani sa aiba copii, cu cele mai bune tratamente in Germania... De vreun an, au renuntat, era gata sa transforme camera copiilor in salon de coafura propriu si sa-si deschida propria firma (ea si sotul ei sunt in Germnia). Isi luasera gandul si tocmai atunci a ramas insarcinata, la un an si jumatate de cand nu mai facea niciun tratament. Ne-am vazut saptamana trecuta, are doua fetite gemene de 1 an acum.
2. O colega a mea de facultate, care are deja o fetita din prima casatorie, era divortata de 10 ani. Acum doi ani s-a recasatorit (o, si dupa cate peripetii de relatii esuate si cate lacrimi...). A fost ceva de genu' in septembrie nunta, in decembrie a ramas gravida si in iulie anul trecut a nascut: doi baieti gemeni. Tot la 40 de ani.  :)

si exempleele ar putea urma:
eu am plecat intr o calatorie de,,,,,,,,,9 luni si trimiteam des scrisori acasa la nevasta ,dupa vreo 5 luni de declaratii de iubire mi a raspuns ca a ramas insarcinata,,,deci? ,,,,totul e posibil,,,numai sa nu disperi
,,,apropos ,a nascut gemeni si unul era negru ,,,cred ca am varsat cerneala pe semnatura :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2196 : Joi, 16 August 2012, 12:02 »
cred ca inca imi mai doresc ce nu am: o fetita  :smitten: (fii-meu e viata mea, se intelege, dar a ramas ceva acolo, o dorinta neindeplinita.... :( ) . altfel nu-mi explic de ce in ultimul timp imi ies in cale frumuseti din astea mici care ma dau gata.

,,,,apropos ,eu acum mi asi dori trei fetite  :)

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #2197 : Joi, 16 August 2012, 19:32 »
Apropos... un ONG din Romania organizeaza un concurs anual international de fotografie de natura si tocmai au publicat fotografiile castigatoare pe site.  :)
         Caroline, sunt pasionata de fotografie. E f bine ca ai postat rezultatele concursului. Sunt deosebite.....nu am ce spune. Unele chiar ireal de frumoase....O tematica cu spectru larg.....dar se vede ca sunt profesionisti. O ce mi-ar placea si mie  sa am macar un aparat semiprofesionist.....si de cand imi doresc ...dar nu ma las. Am carti, voi face si curs de fotografie... :laugh:

Hai Gabi, ca tu le ai, nu fi modesta, las`ca am vazut poze facute de tine...
     Gabi, nu te lasa.....mergem apoi impreuna prin natura (munti, poieni,delta) si exersam  :yeah: :applause:....ce zici...ma iei cu tine, ucenica? :kissing:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2198 : Joi, 16 August 2012, 21:30 »
,,,,apropos ,eu acum mi asi dori trei fetite  :)

Io mi-as dori sa zic "miau"!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2199 : Joi, 16 August 2012, 22:00 »
daca lui carol ii trebuie o ploaie calda, voua va trebuie una rece.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2200 : Joi, 16 August 2012, 22:06 »
Sau un loc unde sa ma incolacesc  ;D (ca- n exemplul de mai sus  ;D)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2201 : Joi, 16 August 2012, 22:08 »
Sau un loc unde sa ma incolacesc  ;D (ca- n exemplul de mai sus  ;D)

sa ti se intample, atunci, ca prea insisti.  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #2202 : Joi, 16 August 2012, 22:08 »
observ ca domnii SC au ganduri fierbinti: unul vrea 3 fetite, altul pune poze cu funduri goale din continente diferite, altu` vrea sa miorlaie in sutien ;D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2203 : Joi, 16 August 2012, 22:13 »
observ ca domnii SC au ganduri fierbinti: unul vrea 3 fetite, altul pune poze cu funduri goale din continente diferite, altu` vrea sa miorlaie in sutien ;D
:2funny: zici ca vine primavara.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2204 : Joi, 16 August 2012, 22:17 »
cred ca inca imi mai doresc ce nu am: o fetita  :smitten: (fii-meu e viata mea, se intelege, dar a ramas ceva acolo, o dorinta neindeplinita.... :( ) . altfel nu-mi explic de ce in ultimul timp imi ies in cale frumuseti din astea mici care ma dau gata.

copila asta e adorabila, adorabila. nu te saturi sa o privesti. poate "se ia", Guess.  :) o verisoara care avea doi baieti si cam regreta  ca n-are si o fetita, s-a trezit la 41 de ani ca i s-a indeplinit dorinta, tocmai cand nu-si mai dorea. Intai s-a cam necajit ca o ia de la capat cu crescutu' si toate grijile aferente, la varsta la care in sfarsit rasufla mai usurata, dar acuma se bucura de pitica.