Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 892991 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2175 : Miercuri, 15 August 2012, 12:55 »
Răsăritul în Deltă, în insula Sacalin, misterioasă și sălbatică.
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #2176 : Miercuri, 15 August 2012, 13:02 »
cred ca inca imi mai doresc ce nu am: o fetita  :smitten: (fii-meu e viata mea, se intelege, dar a ramas ceva acolo, o dorinta neindeplinita.... :( ) . altfel nu-mi explic de ce in ultimul timp imi ies in cale frumuseti din astea mici care ma dau gata.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2177 : Miercuri, 15 August 2012, 13:28 »
cred ca inca imi mai doresc ce nu am: o fetita  :smitten:
...

cine stie, poate apare si ocazia sa ai si o fetita, o surioara pentru baiat  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2178 : Miercuri, 15 August 2012, 15:46 »

Guess, cred ca in virtutea principiului "Toate se leaga de toate", tu pui acuma poze cu fetita pe care o asteptam noi luna asta de la cumnata-mea, care e tot in zodia Berbecului.  oO

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2179 : Miercuri, 15 August 2012, 18:40 »
Răsăritul în Deltă, în insula Sacalin, misterioasă și sălbatică.

,,,rasaritul unui nor in delta? mai degraba parca vine ploaia ,hm asa mi se pare mie :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2180 : Miercuri, 15 August 2012, 18:44 »
cred ca inca imi mai doresc ce nu am: o fetita  :smitten: (fii-meu e viata mea, se intelege, dar a ramas ceva acolo, o dorinta neindeplinita.... :( ) . altfel nu-mi explic de ce in ultimul timp imi ies in cale frumuseti din astea mici care ma dau gata.

..e superba fetita,totul este sa ti doresti, ca o sa vina cand te astepti mai putin,cel putin asa mi s a intamplat mie :).

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #2181 : Miercuri, 15 August 2012, 21:27 »
Guess, cred ca in virtutea principiului "Toate se leaga de toate", tu pui acuma poze cu fetita pe care o asteptam noi luna asta de la cumnata-mea, care e tot in zodia Berbecului.  oO
va doresc sa va bucurati de mica minune care va intra in viata voastra, Caroline. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.  :)

cine stie, poate apare si ocazia sa ai si o fetita, o surioara pentru baiat  :)
cine stie, gabi?! timpul e destul de inaintat pt asta.... :-\

..e superba fetita,totul este sa ti doresti, ca o sa vina cand te astepti mai putin,cel putin asa mi s a intamplat mie :).
de dorit imi doresc, Nicolae, da` sper sa nu vina la peste 50 de ani....ca atunci cred ca m-as astepta cel mai putin.... oO  (glumesc  :).
daca nu vine in 2-3 ani, gata! ramane un vis neimplinit!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2182 : Miercuri, 15 August 2012, 21:36 »
daca nu vine in 2-3 ani, gata! ramane un vis neimplinit!

Multumesc, Guess. Dar... mi se pare mie, sau tu esti foarte tanara inca?! Cumnata mea are 35 de ani.
Si alte doua exemple:
1. O colega a mea de liceu a incercat 10 ani sa aiba copii, cu cele mai bune tratamente in Germania... De vreun an, au renuntat, era gata sa transforme camera copiilor in salon de coafura propriu si sa-si deschida propria firma (ea si sotul ei sunt in Germnia). Isi luasera gandul si tocmai atunci a ramas insarcinata, la un an si jumatate de cand nu mai facea niciun tratament. Ne-am vazut saptamana trecuta, are doua fetite gemene de 1 an acum.
2. O colega a mea de facultate, care are deja o fetita din prima casatorie, era divortata de 10 ani. Acum doi ani s-a recasatorit (o, si dupa cate peripetii de relatii esuate si cate lacrimi...). A fost ceva de genu' in septembrie nunta, in decembrie a ramas gravida si in iulie anul trecut a nascut: doi baieti gemeni. Tot la 40 de ani.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #2183 : Miercuri, 15 August 2012, 21:51 »
Multumesc, Guess. Dar... mi se pare mie, sau tu esti foarte tanara inca?! Cumnata mea are 35 de ani.
Si alte doua exemple:
1. O colega a mea de liceu a incercat 10 ani sa aiba copii, cu cele mai bune tratamente in Germania... De vreun an, au renuntat, era gata sa transforme camera copiilor in salon de coafura propriu si sa-si deschida propria firma (ea si sotul ei sunt in Germnia). Isi luasera gandul si tocmai atunci a ramas insarcinata, la un an si jumatate de cand nu mai facea niciun tratament. Ne-am vazut saptamana trecuta, are doua fetite gemene de 1 an acum.
2. O colega a mea de facultate, care are deja o fetita din prima casatorie, era divortata de 10 ani. Acum doi ani s-a recasatorit (o, si dupa cate peripetii de relatii esuate si cate lacrimi...). A fost ceva de genu' in septembrie nunta, in decembrie a ramas gravida si in iulie anul trecut a nascut: doi baieti gemeni. Tot la 40 de ani.  :)
daca judeci dupa poza "arat" tanara, cica arat cam cu 10 ani mai putin. cartea de identitate zice ca foarte tanara nu-s, ci doar tanara  ;), am 39 impliniti.
imi amintesc ca aveam vreo 22-23 de ani si-a venit politistul de la sectia noastra sa verifice cartea de imobil a parintilor. si mi s-a adresat cu "fetita".........moaaama, ce m-am aprins! l-am curentat verbal pe nenea politistul de nu s-a vazut. Probabil chipul meu de copila o fi fost de vina...In fine, ideea e ca nu-mi arat varsta reala nici acum. Uneori m-a defavorizat acest aspect, alteori mi-a fost de ajutor. Depinde de la caz la caz...

Nu-mi prea vine a spune pe forum, dar ai atins ceva similar in exemple: pe fii-meu l-am avut dupa mult tratament si alta sarcina pierduta. A fost o perioada cumplita. Daca as sti ca ar fi la fel si cu fata, as renunta de pe acum. Dar ma gandesc ca as putea avea o viata normala in sarcina, fara stat la pat si tratamente zilnice, ecografii si dureri...Si parca as incerca. Dar maxim pana la 42 de ani...si asa pare cam mult.... las dorinta in seama sortii, cum o fi sa fie mai bine pentru mine.  ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2184 : Miercuri, 15 August 2012, 22:07 »
las dorinta in seama sortii, cum o fi sa fie mai bine pentru mine.  ;)

Amin!  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2185 : Joi, 16 August 2012, 10:12 »
cateva crengute, un pumn de graunte - ce simplu pare dar mie tot nu-mi reusesc ca astea!!  :D

Bird Photography Workshop

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2186 : Joi, 16 August 2012, 10:20 »
Apropos... un ONG din Romania organizeaza un concurs anual international de fotografie de natura si tocmai au publicat fotografiile castigatoare pe site.  :)

http://milvus.ro/rezultate-concurs-foto/3877

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2187 : Joi, 16 August 2012, 10:39 »
Apropos... un ONG din Romania organizeaza un concurs anual international de fotografie de natura si tocmai au publicat fotografiile castigatoare pe site.  :)

link*

eh, sunt multe concursuri dar pana sa ajung eu pe acolo mai e ceva "drum"     :strong:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2188 : Joi, 16 August 2012, 10:40 »
Hai Gabi, ca tu le ai, nu fi modesta, las`ca am vazut poze facute de tine...

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2189 : Joi, 16 August 2012, 10:46 »
Hai Gabi, ca tu le ai, nu fi modesta, las`ca am vazut poze facute de tine...

mah, nu sunt modesta ( nu ca nu mi-ar place sa ma dau !!  :D ) dar din ce aflu mai multe constat ca mai putine stiu !!  :hammer: