Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893006 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2145 : Duminică, 22 Iulie 2012, 14:37 »
:P
Las`ca ma fac io mare...si tot acolo unde am zis io ajung.

pana cresti iti recomand un taxi sa ajungi mai repede !!  oO  :magic:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2146 : Luni, 23 Iulie 2012, 13:48 »
   De la fereastra camerei în care am fost cazată la Tg. Mureş - Pensiunea "Tip Top" -, am făcut poza de mai jos şi tot privind poza, ulterior am observat că un brad a crescut pe acoperişul unei case!  :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2147 : Luni, 23 Iulie 2012, 13:57 »
Pensiunea din Tg. Mures la care am stat săptămâna trecută:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2148 : Luni, 23 Iulie 2012, 14:13 »
   In timpul deplasarii mele spre destinatie, saptamana trecuta am fotografiat si Biserica ortodoxa din Predeal, biserica ce are hramul Sfintilor Imparati Constantin si Elena.
   Scuzati, va rog, calitatea imaginii si nepriceperea mea in ale artei fotografice!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2149 : Luni, 23 Iulie 2012, 14:39 »
Adica vrei sa spui ca smecheria asta falica si agresiva, cu unghiuri ascutite de ma ustura ochii, e biserica ortodoxa?  :faint: Fugi bre d-aci!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2150 : Luni, 23 Iulie 2012, 14:49 »
  Da, bitek, este o biserica ortodoxa cu o arhitectura moderna. Uite un link care furnizeaza informatii  despre aceasta biserica si constructia ei. Este si poza bisericii prezentata acolo.

http://tarabarsei.eu/biserica-ortodoxa-%E2%80%9Csfintii-imparati-constantin-si-elena%E2%80%9D/

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2151 : Luni, 23 Iulie 2012, 15:03 »
Io nu stiu daca "montanul" e stil arhitectural. Uite, imi pare rau ca nu e Mica pe aici, ca ne lamurea imediat cum e treaba. Lasand la o parte modul tau de a face poze (cu care nu am nimic), mie constructia aia nu-mi place. Mai ales ca se vrea a fi si lacas de cult. Nu zic ca tre`sa fie Sagrada, nici Domul florentin sau catedrala din Reims...insa nici bazdagania aia. Poate oi fi io mai retrograd, mai conservator si mai batut in cap, insa cred ca biserica, daca tot se da seculara si parte din viata romanului si reper si refugiu pentru oameni (pentru sufletele lor, mai exact) in vremurile astea tulburi, ar trebui sa-si pastreze traditionalismul, sa arate continuitate.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2152 : Luni, 23 Iulie 2012, 16:13 »
Subscriu @bitek. Parca e una din bisericile sectelor iubirea puterii si nu puterea iubirii, gen Martorii lui Iehova. Sau poate ca in sfarsit e un nou branding, mai adecvat ortodoxiei actuale?!  ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2153 : Luni, 23 Iulie 2012, 19:39 »
   Bitek si Caroline, sa stiti ca si eu sunt de parere ca stilul arhitectural al bisericii de mai sus este atipic, neprietenos, rece... Ar fi bine ca enoriasii sa poata avea un cuvant de spus in privinta stilului ce urmeaza a fi abordat la construirea unei biserici, cred ca stilul trebuie subordonat esteticii, traditiei...
   Sa schimbam tematica, iata Muzeul de Etnografie din Piatra Neamt!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2154 : Marți, 24 Iulie 2012, 18:32 »
   Priviti, va rog, un chip modelat din legume... Aceasta poza imi aminteste de Steliana, care a realizat de ziua ei de nastere, in urma cu doi ani, o creatie autentica din legumele proaspat cumparate... :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2155 : Marți, 24 Iulie 2012, 18:42 »
   Scuze, nu de ziua de nastere ne-a incantat Steliana cu opera ei, ci cu prilejul onomasticii, imi aduc bine aminte, era de Sfantul Stelian!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2156 : Marți, 24 Iulie 2012, 19:24 »
   Priviti, va rog, un chip modelat din legume... Aceasta poza imi aminteste de Steliana, care a realizat de ziua ei de nastere, in urma cu doi ani, o creatie autentica din legumele proaspat cumparate... :)

e surprinzator de expresiv.  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2157 : Marți, 24 Iulie 2012, 21:02 »

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2158 : Marți, 24 Iulie 2012, 21:03 »

NICOLAE