Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893347 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2085 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 15:57 »
De ce? Au (aproape) aceleasi origini geografice, in istorie.  :giggle:
Cum unde traiesc?! In fostele case abandonate ale sasilor din satele sibiene sunt cei mai multi, iar in Sibiu e castelul regelui Cioaba. Pe urma, mai umbla si tu prin mahalele marilor orase... din Romania si nu numai.

P.S. Citeam pe-aici niste discutii de ieri despre a-ti afisa sau nu chipul propriu si personal online... si cred ca s-a scapat din vedere ceva. Figura nu este numai un standard de frumusete, ci si un "portret" psihologic foarte sensibil, pentru cine stie sa o "citeasca" (cu exceptia psihopatilor, evident, care nu par periculosi tocmai pentru ca nu "transpira" nimic prin aspect).

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2086 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 16:04 »
:) parca ar fi o teava asa din himalaya pana n romania :))) ....ms pt edificare  :-*

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #2087 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 16:04 »
Si eu care vroiam sa vad Sibiul, acum o sa am parte si de bonus, Regatul lui King Cioaba si Iulian Imperator.  ;D Apropo' care-i mai mare din ei?

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #2088 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 16:06 »
:) parca ar fi o teava asa din himalaya pana n romania :)))
Sau o tulpina de bambus  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2089 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 16:22 »
Nu, nu, nu, e o teava! 
(D-aia portocalie, de canalizare, DN Ř tz mm )  :giggle:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2090 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 17:02 »
Si eu care vroiam sa vad Sibiul, acum o sa am parte si de bonus, Regatul lui King Cioaba si Iulian Imperator.  ;D Apropo' care-i mai mare din ei?

N-am idee, da' inclin sa cred ca imparatul e pe national, si regele pe regional - Sibiul e judetul cu procentul cel mai mare de tigani din tara - for info. Sa-ti organizam vreun spectacol tematic ceva, ca la tuaregii din Tunisia, daca vii sa vezi Sibiul?  :giggle:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2091 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 17:06 »
N-am idee, da' inclin sa cred ca imparatul e pe national, si regele pe regional - Sibiul e judetul cu procentul cel mai mare de tigani din tara - for info. Sa-ti organizam vreun spectacol tematic ceva, ca la tuaregii din Tunisia, daca vii sa vezi Sibiul?  :giggle:
...si eu care ma gandeam ca una din posibilitatile sa scap de ei ,a si putea sa ma mut in sibiu ,cluj :) wow

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #2092 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 17:12 »
Rapirea din serai ar fi o optiune. Daca nu, merge si Ali Baba si cei 40 000 de hoti  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2093 : Joi, 12 Iulie 2012, 07:47 »

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2094 : Joi, 12 Iulie 2012, 17:28 »
Rapirea din serai ar fi o optiune. Daca nu, merge si Ali Baba si cei 40 000 de hoti  ;D

Cu dedicatie.  oO Doar ca pentru asta ar trebui sa astepti serbarea de final de an scolar.   :whistle:

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #2095 : Joi, 12 Iulie 2012, 21:02 »

Si o imagine reala fotografiata de mine pe Marea Ionica (Insula Corfu)...... :D       

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2096 : Joi, 12 Iulie 2012, 22:42 »
interesante fotografii, caroline: sunt de la vreo serbare scolara de curand? un dans tiganesc?
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2097 : Joi, 12 Iulie 2012, 22:46 »
Da, dans tematic tiganesc, la serbarea scolara din 2010, in curtea scolii.  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2098 : Vineri, 13 Iulie 2012, 09:26 »
         Si o imagine reala fotografiata de mine pe Marea Ionica (Insula Corfu)...... :D       
photo*

e interesanta; m-am tot uitat sa vad daca imi dau seama cand a fost facuta!  cred ca este la apus!
am nimerit?    ::)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2099 : Vineri, 13 Iulie 2012, 09:46 »
Da, dans tematic tiganesc, la serbarea scolara din 2010, in curtea scolii.  :)
Unu.. de exemplu... sa zic sasesc ar fi fost mai potrivit... Parerea mea care este!  :angel:
Acum tz ani a mea a dansat calusarii - imi amintesc ca mi-am stricat o palarie neagra - am cusut pe ea modele si ciucurei din margelute... Pe urma au avut dans osenesc - o ie aveam prin casa, fusta si zadie rosu cu negru i-am facut din panza... Mai tarziu, la o serbare au dansat rock - aici n-a fost problema, avem recuzita din belsug :giggle: ...  Pe urma au avut un hip hop sanatos   :D  Acuma nu stiu... asta cu tiganii... ii hulim, dar ii imitam... Asa o fi moda acum... La o trupa profesionista inteleg, de distractie intre adulti (la un carnaval de ex.  :D) la fel, dar sa pui niste copile sa... hm... nu stiu... Poza aia in care fetitele stau in genunchi si probabil ca in secunda urmatoare s-au lasat pe spate miscand din.. umeri, pe mine ma oripileaza!
 :sorry: