Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 894152 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1935 : Joi, 31 Mai 2012, 23:39 »
In general, ultimele doua folosesc ca mijloace de a e le obtine pe primele...  :whistle:
Sau prima le poate prelucra superior pe celelalte.  :) Depinde de unghiul din care privesti (misogin, foarte misogin, cunosc).

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1936 : Vineri, 01 Iunie 2012, 15:26 »
 ;D Eu glumeam... numai atunci imi "ies" replicile... In plus, cand glumesti, nimeni nu poate sti cat e gluma si cat e miso... pardon, adevar.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1937 : Vineri, 01 Iunie 2012, 16:40 »
Io nu glumeam.  ;D. Deloc.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1938 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 16:42 »
Ma faci sa emit iar teorii ale chibritului "din putul gandirii" logicii feminine... si am promis ca nu mai raspund, da' nu ma pot abtine. :magic:
Un misogin veritabil e atat de misogin incat nici macar nu stie ca e misogin (ba e chiar foarte contrariat si neaga acest lucru daca i se spune in fata, fiindca este felul lui de a fi). Aceeasi axioma se poate aplica si unui prost veritabil, egoist veritabil, idealist veritabil etc. Cand cineva tine foarte tare sa para si/sau sa devina un misogin / prost / egoist / idealist etc. , o face tocmai pentru ca nu este, de obicei ca reflex de autoaparare consecutiv faptului ca a fost dezamagit din cauza ca nu este suficiente de misogin / prost / egoist / idealist... ori nu poti fi dezamagit decat de ceea ce iubesti. NU de ceea ce urasti sau te lasa indiferent.
In alte cuvinte, nu mai stiu cine avea o expresie: Urasc oamenii, pentru ca iubesc Omul.  :angel:

Acum ar trebui sa caut si o imagine corespunzatoare, ca sa fiu on-topic...  ::)

Scoicile au habar ca sunt simetrice?!  :coolsmiley:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1939 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 16:50 »
fina cugetare ai scos, caroline, din putul gandirii. fix asa e: "veritabilii" nu prea realizeaza ca sunt ce sunt, in schimb "cainele care latra nu musca".  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1940 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 17:01 »
Sau, ca sa mergem si mai departe...

Iubeste-ma atunci cand o merit cel mai putin, fiindca atunci am nevoie cel mai mult.  :angel:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1941 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 17:30 »
da, si nu se vede ca inauntru e un miez cald  ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1942 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 20:32 »
Pai nici nu trebuie sa se vada, ca atunci n-ar mai fi nicio provocare. Apare abia dupa ce topesti ambalajul... avand incredere deplina ca nu e gol. ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1943 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 20:55 »
Ma faci sa emit iar teorii ale chibritului "din putul gandirii" logicii feminine... si am promis ca nu mai raspund, da' nu ma pot abtine. :magic:
Un misogin veritabil e atat de misogin incat nici macar nu stie ca e misogin (ba e chiar foarte contrariat si neaga acest lucru daca i se spune in fata, fiindca este felul lui de a fi). Aceeasi axioma se poate aplica si unui prost veritabil, egoist veritabil, idealist veritabil etc. Cand cineva tine foarte tare sa para si/sau sa devina un misogin / prost / egoist / idealist etc. , o face tocmai pentru ca nu este, de obicei ca reflex de autoaparare consecutiv faptului ca a fost dezamagit din cauza ca nu este suficiente de misogin / prost / egoist / idealist... ori nu poti fi dezamagit decat de ceea ce iubesti. NU de ceea ce urasti sau te lasa indiferent.
In alte cuvinte, nu mai stiu cine avea o expresie: Urasc oamenii, pentru ca iubesc Omul.  :angel:

O sa-ti raspund si eu dupa tipicul speciei mele (masculina si misogina):
Man, is a deep shit written here!

(Sper ca realizezi ca nu e personal.)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1944 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 21:13 »
Things are just as you wish they are.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1945 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 21:26 »
Sorry, but things are how they really are, actually.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1946 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 22:09 »
Si daca renunt sa ma mai contrazic cu tine, atunci ce mai ai de zis (prin imagini, eventual) ?! Chiar sunt curioasa...  :giggle:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1947 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 22:41 »
Bingo, nimic!   ;D

Ei, nici asa, da `tre` sa recunosti ca (in afara situatiilor in care-s un nemernic rautacios - asta e, is a part of me too) sunt un carcotas desavarsit!  :bow:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1948 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 22:42 »
Nu recunosc nici in fata Marii Adunari Nationale!  :2funny:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1949 : Duminică, 03 Iunie 2012, 21:53 »
Visul unui presedinte