Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893543 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1950 : Duminică, 03 Iunie 2012, 21:56 »
Lectură obligatorie în vacanţa parlamentară

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1951 : Duminică, 03 Iunie 2012, 22:25 »
Aceeasi privire, nu?  Prima poza e din 1947... God save the Queen...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1952 : Duminică, 03 Iunie 2012, 22:26 »
frumos  :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1953 : Duminică, 03 Iunie 2012, 22:33 »
de luat aminte  :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1954 : Duminică, 03 Iunie 2012, 22:37 »
nu are legatura cu poza lui Mari-a dar imi sarise si mie in ochi poza asta pe HN ,chiar m am uitat lung la ea....am sa pun un alt fel de peisaj ca daca are ceva bun si tara asta (rom)atunci peisajele sunt superbe,deci ceva din desert acum:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1955 : Luni, 04 Iunie 2012, 20:30 »
Un combatant din Marele razboi pentru apararea Patriei;cand vad poza asta imi aduc aminte ca exwife mi a zis ca singura data cand a fost deranjata de vecinii din bloc a fost pe 9 mai(cand se sarbatoreste marea Victorie (a raului -zic eu)).Deci o mare sarbatoare care bate toate celelalte sarbatori-inclusiv religioase;de fapt in acea parte de lume razboiul inlocuieste  ,,RELIGIA''.Asa ca eu il cred pe M-----dev cand zice mai in gluma,mai in serios ca poate sa ne arunce o bombardea oricand asa ca sa nu iesiti de sub scut :).
Tallinn 2011

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1956 : Luni, 04 Iunie 2012, 22:09 »
Talinul vazut din Oleviste Kirik.

NICOLAE

• Vizitator

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1958 : Vineri, 08 Iunie 2012, 12:00 »
Da, am vazut pe net diverse variante... Nush, cred ca nu intelegem noi arta... Dar si cunoscatorii zic ca "ce frapeaza cel mai mult nu este stangacia realizarii acestei statui ci partea din mijloc unde organele genitale ale personajului sunt explicite, iar alaturi de cele trei tate ale lupoaicei se creaza un fiasco total". Altfel, statui nud sunt peste tot! Ori asta "nu da bine"pentru ca e in marime (aproape) naturala (are 2,15 m) si e amplasata „in drum”, pe treptele alea?... Daca era pe un soclu, undeva... Directorul muzeului zicea ca nu va sta prea mult acolo, pentru ca e prea grea (are vreo 500 de kile) si o sa ia la vale incet-incet cu trepte cu tot... Cica autorul (sculptorul Vasile Gorduz, care a trecut la cele vesnice in 2008) a turnat inca doua: una se afla intr-un parc din Sevilla, iar cealalta in gradina Academia di Romania din Roma.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1959 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 15:31 »
,,,europe,,,,http://www.youtube.com/watch?v=weoGpyvIqP8

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1960 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 16:20 »
Aceeasi privire, nu?  Prima poza e din 1947... God save the Queen...

aceeasi privire, intr-adevar.  bravo mari-a! foarte frumoase ambele fotografii, se vede fericirea pe chipurile lor.
"Stay hungry, stay foolish"

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1961 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 16:43 »
Asta-i unu' dintre marile mele regrete! Nu, nu ca nu sunt Regina Angliei  ;D, ci ca la varsta de tz ani n-o sa ma plimb si eu cu al meu de mana prin parc... ca-n poezia aia
In orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana
Un batran si o batrana
Doua jucarii stricate
Merg tinandu-se de mana...

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1962 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 17:02 »
Asta-i unu' dintre marile mele regrete! Nu, nu ca nu sunt Regina Angliei  ;D, ci ca la varsta de tz ani n-o sa ma plimb si eu cu al meu de mana prin parc... ca-n poezia aia
In orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana
Un batran si o batrana
Doua jucarii stricate
Merg tinandu-se de mana...

pentru fiecare lucru exista o solutie|
deci in primul rand trebuie sa intineresti :) si pentru asta cica http://www.nuskin.com/ se lauda ca ar avea solutia
si in al doilea rand trebuie sa te indragostesti din nou:) :) si o iei de la capat......

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1963 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 17:11 »
Cred ca mai usor mi-ar fi sa intineresc, decat...  :giggle:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1964 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 17:17 »
Cred ca mai usor mi-ar fi sa intineresc, decat...  :giggle:
nu zice hop .........depinde daca ti  doresti ......nu rezist tentatiei sa nu pun poza asta ,,,apropos de tinut de mana:)