Casuta asta este din zona Muntenia subcarpatica ,asa este?Ai mai pus si o poza de curand cu o casuta de acelasi gen.
Nicolae, mai degraba e din Oltenia subcarpatica, dar nu sunt sigura fiindca este dupa o imagine foarte veche in care am plonjat imaginar.

Cea din fotografia postata de curand era din Bereslavesti-Valcea, deci tot din oltenia, dar era de alt tip.
Multu pt raspuns! Faine craft-urile, eu n-am rabdare sa le fac, asa ca mi le cumpar (ultima achizitie, cercei tricotati).
Pictura e plina de gingasie, parca te astepti sa ninga cu flori!
Eu n-am pictat niciodata in ulei, doar grafica si acuarela.
Si eu zic ca e o casa din zona subcarpatica, da' nu neaparat de la sud de Carpati... Tot cam asa arata si casa de peste 100 de ani a bunicilor mei din zona Fagarasului, doar ca e varuita in albastru. 
Multumesc, Carol. Am avut o saptamana in care m-am "dedat" Krafturilor, caci duducuta mea intrase in "epoca" creativitatii-kraft. noroc ca "epoca" a tinut-o vreo 10 zile, caci, desi ma amuza, activitatea cu pricina ma facea sa pierd o gramada de timp. croit, crosetat, cusut...chestiuni de care nu mai avusesem timp de un car de vreme...

taiat fulare, desirat pulovare vechi, desfacut margele...pe principiul reutilizarii materialelor

mie-mi place foarte sa pictez, dar iarasi nu gasesc resursa lui Cronos...
Numai lume talentata pe aici....chiar si copii sunt tari in... cele artistice. Mai ales ei ma impresioneaza... 
da, asa e; si pe mine ma misca teribil creatiile copiilor. cand ma duc pe la scolile pustilor mei, studiez fascinata picturile expuse pe culoare. unii au enorm de mult talent, imaginatie, candoare.... ma induioseaza.
Caroline, krafturile copiilor tai (da, sunt si ai tai

) sunt adorabile. robotul acela albastru, fotografiat pe fond rosu, e foarte frumos, dar si celalalte. mai pune-ne daca mai ai.