Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893860 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NICOLAE

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1785 : Marți, 24 Aprilie 2012, 12:09 »
Unul din desenele de mai sus mi a amintit de o poza din Bergen cred Norvegia:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1786 : Marți, 24 Aprilie 2012, 13:01 »
Vreau COMENZI ,eu nu am CHEMARE sa fac asa din initiativa ,ci daca mi iese asa un pupik ceva o vorba buna  :D
Artiştii au nevoie de o muză pentru inspiraţie, au nevoie de o anumită stare pentru a putea realiza lucrări excepţionale. ::) ::)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1787 : Marți, 24 Aprilie 2012, 14:10 »
Cum se făcea plajă în urmă cu un secol. Imagini inedite de la Băile de mare Constanţa

Construcţia portului a impus mutarea plajei. Aşa a apărut staţiunea Mamaia. Meritul revine profesorului Ion Bănescu, primar al Constanţei între anii 1905-1907.

nu stiam ca statiunea mamaia are mai bine de 100 de ani  O0

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1788 : Marți, 24 Aprilie 2012, 14:12 »
stiti ce remarc eu? nu numai ca sunt multi oameni inteligenti adunati aici, dar majoritatea au si suflete de artisti... le place sa deseneze, sa picteze, sa fotografieze... nu-i frumos?  :)

ba-i frumos si chiar nu ma asteptam sa fie asa de multi
de tine stiam ca am vorbit noi odata mai demult dar de restul nu aveam idee

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1789 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:53 »
Unul din desenele de mai sus mi a amintit de o poza ...

Mie unul din desenele de mai sus mi-a amintit de o poza.....

.... care-mi aminteste de... Jiiiinaaaaa  :yeah:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1790 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:59 »
Mie unul din desenele de mai sus mi-a amintit de o poza.....

.... care-mi aminteste de... Jiiiinaaaaa  :yeah:

Wow ,ce frumos! ::)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1791 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 12:33 »
de tine stiam ca am vorbit noi odata mai demult

:oops: Eu nu stiam! Micaela, vrem sa vedem!  :angel:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1792 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 14:43 »
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,139.720.html

doua crafturi si-o picturice de le-am postat mai demult la "discutii prin imagini" (pg.49) :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1793 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 14:50 »
pentru voi, de ziua copilului  :-*

Casuta asta este din zona Muntenia subcarpatica ,asa este?Ai mai pus si o poza de curand  cu o casuta de acelasi gen.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1794 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 18:25 »
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,139.720.html

doua crafturi si-o picturice de le-am postat mai demult la "discutii prin imagini" (pg.49) :)

Multu pt raspuns! Faine craft-urile, eu n-am rabdare sa le fac, asa ca mi le cumpar (ultima achizitie, cercei tricotati).
Pictura e plina de gingasie, parca te astepti sa ninga cu flori!  O0 Eu n-am pictat niciodata in ulei, doar grafica si acuarela.
Si eu zic ca e o casa din zona subcarpatica, da' nu neaparat de la sud de Carpati... Tot cam asa arata si casa de peste 100 de ani a bunicilor mei din zona Fagarasului, doar ca e varuita in albastru. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1795 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 19:36 »
Mica, mi-ai dat o idee... mai bine zis, mi-ai adus aminte de ceva: "crafturi" ale copiilor, realizate din materiale reciclabile, pe un proiect de anul trecut.

Robotei

Fluturi

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1796 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 21:15 »
Si pentru cui ii plac, desene, tot facute de copii:

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #1797 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 22:35 »
Numai lume talentata pe aici....chiar si copii sunt tari in... cele artistice. Mai ales ei ma impresioneaza... :applause:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1798 : Joi, 26 Aprilie 2012, 00:01 »
Casuta asta este din zona Muntenia subcarpatica ,asa este?Ai mai pus si o poza de curand  cu o casuta de acelasi gen.
Nicolae, mai degraba e din Oltenia subcarpatica, dar nu sunt sigura fiindca este dupa o imagine foarte veche in care am plonjat imaginar.  :)
Cea din fotografia postata de curand era din Bereslavesti-Valcea, deci tot din oltenia, dar era de alt tip.

Multu pt raspuns! Faine craft-urile, eu n-am rabdare sa le fac, asa ca mi le cumpar (ultima achizitie, cercei tricotati).
Pictura e plina de gingasie, parca te astepti sa ninga cu flori!  O0 Eu n-am pictat niciodata in ulei, doar grafica si acuarela.
Si eu zic ca e o casa din zona subcarpatica, da' nu neaparat de la sud de Carpati... Tot cam asa arata si casa de peste 100 de ani a bunicilor mei din zona Fagarasului, doar ca e varuita in albastru. :)

Multumesc, Carol. Am avut o saptamana in care m-am "dedat" Krafturilor, caci duducuta mea intrase in "epoca" creativitatii-kraft. noroc ca "epoca" a tinut-o vreo 10 zile, caci, desi ma amuza, activitatea cu pricina ma facea sa pierd o gramada de timp. croit, crosetat, cusut...chestiuni de care nu mai avusesem timp de un car de vreme... :) taiat fulare, desirat pulovare vechi, desfacut margele...pe principiul reutilizarii materialelor  ;D
mie-mi place foarte sa pictez, dar iarasi nu gasesc resursa lui Cronos...

Numai lume talentata pe aici....chiar si copii sunt tari in... cele artistice. Mai ales ei ma impresioneaza... :applause:

da, asa e; si pe mine ma misca teribil creatiile copiilor. cand ma duc pe la scolile pustilor mei, studiez fascinata picturile expuse pe culoare. unii au enorm de mult talent, imaginatie, candoare.... ma induioseaza.

Caroline, krafturile copiilor tai (da, sunt si ai tai  :)) sunt adorabile. robotul acela albastru, fotografiat pe fond rosu, e foarte frumos, dar si celalalte. mai pune-ne daca mai ai.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1799 : Joi, 26 Aprilie 2012, 13:11 »
fragment dintr-un colaj pe care l-am facut cand erau gugustiucii mici, cu ei si cu desene de-ale lor. e coltul cu "si florile au inima", dupa convingerea de atunci a piticei, ilustrata.  :)

vulturul din stanga jos e cel din "Harry Potter", pictat de fi-miu.