pai da, ca teoria spune ca sanele de transpunere in realitate a dorintelor cresc maxim odata cu vizualizarea chestiunii si transpunerea grafica e eficienta in sensu' asta. Mi-am propus demult (da' n-am facut inca) sa compun un colaj cu ilustrari ale dorintelor mele, pe care sa-l am in fata patului, asa incat sa ma culc cu imaginea (in minte) si sa-mi incep ziua cu ea.
functioneaza garantat, eu am probat si iese de fiecare data cand iti doresti cu adevarat, cand ai si sentimentul aferent dorintei. eu n-am colaj deasupra patului, ci imi notez intr-un jurnal ce vreau sa materializez. chiar zilele trecute l-am frunzarit si am constatat ca 80% din ce notasem deja le-am realizat. e o buna metoda de constientizare a ceea ce vrei si ce reusesti sa realizezi efectiv.
un exemplu: de ceva timp ma gandesc ca vreau sa-mi schimb sala unde merg, vreau sa intalnesc alti oameni, sa vad si alte locatii. saptamana trecuta eram la sala si pe Prima iasi era o emisiune care curgea pe ecran, n-am fost f atenta, dar la un moment dat lucram la un aparat si am avut in fata tv, mi-au placut imaginile si m-am gandit cateva secunde ca mi-ar placea sa merg si eu la club moving. la un moment dat crainica zice ca se face un concurs, am sunat si prin tragere la sorti am castigat un voucher la acea sala. asa ca, dorinta mi s-a indeplinit.

scuze de