Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 892995 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

NICOLAE

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1755 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:33 »
Ai dreptate, Lucia. Sau, altfel spus, "Cine nu are timp de pierdut cu tine, nu merita sa-ti pierzi timpul cu el."

Gabi, "Dans" este grafica in creion, scanat, si inversate culorile pe negativ in Photoshop.  ;)

Nicolae, TU ai inceput cu desenele.  ;D
Eu nu mai pot posta nu inteleg de ce ,Mihaela verifica scr.............zi.yahoo.fr

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1756 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:34 »
Ca să vezi ce superficial si fricos a fost...  :)
daca nu stii cu ce se mananca chestiile astea, o iei la fuga. teama de necunoscut e una din temerile oamenilor, de asta multi prefera sa ramana in "zona de confort" acolo unde-s familiarizati cu toate, chiar daca nu sunt si multumiti cu ceea ce au. asta se rezolva usor, dar trebuie sa existe deschidere spre cunoastere.
cu siguranta, judecand dupa reactia lui (disparitia) nu era pregatit pt Caroline.
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1757 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:39 »
Draga Guess, te rog mult, nu incepe si tu sa-mi spui "esti prea mult pentru mine". Ai fi prima femeie care ar face asta...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1758 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:42 »
Eu nu mai pot posta nu inteleg de ce ,Mihaela verifica scr.............zi.yahoo.fr

verificat. nu-i.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1759 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:44 »
pai da, ca teoria spune ca sanele de transpunere in realitate a dorintelor cresc maxim odata cu vizualizarea chestiunii si transpunerea grafica e eficienta in sensu' asta. Mi-am propus demult (da' n-am facut inca) sa compun un colaj cu ilustrari ale dorintelor mele, pe care sa-l am in fata patului, asa incat sa ma culc cu imaginea (in minte) si sa-mi incep ziua cu ea.
functioneaza garantat, eu am probat si iese de fiecare data cand iti doresti cu adevarat, cand ai si sentimentul aferent dorintei. eu n-am colaj deasupra patului, ci imi notez intr-un jurnal ce vreau sa materializez. chiar zilele trecute l-am frunzarit si am constatat ca 80% din ce notasem deja le-am realizat. e o buna metoda de constientizare a ceea ce vrei si ce reusesti sa realizezi efectiv.
un exemplu: de ceva timp ma gandesc ca vreau sa-mi schimb sala unde merg, vreau sa intalnesc alti oameni, sa vad si alte locatii. saptamana trecuta eram la sala si pe Prima iasi era o emisiune care curgea pe ecran, n-am fost f atenta, dar la un moment dat lucram la un aparat si am avut in fata tv, mi-au placut imaginile si m-am gandit cateva secunde ca mi-ar placea sa merg si eu la club moving. la un moment dat crainica zice ca se face un concurs, am sunat si prin tragere la sorti am castigat un voucher la acea sala. asa ca, dorinta mi s-a indeplinit.  :D
scuze de  :offtopic:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1760 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:49 »
Draga Guess, te rog mult, nu incepe si tu sa-mi spui "esti prea mult pentru mine". Ai fi prima femeie care ar face asta...
:-X
(daca te consoleaza cu ceva, mi s-a spus si mie...ba "prea frumoasa", "prea desteapta", cu "prea multi ani de scoala", "prea buna".......prea ca la tara, completez eu   :D (ca la reclama aia la Napolact: prea bun, prea ca la tara)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1761 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:52 »
drama incepe cand apare si "prea batrana".  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1762 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:55 »
nu mi s-a spus asa ceva, dimpotriva. ma ajuta si factorul genetic aici, cred.  :thumbup:
dar e deranjant si cand ti se spune ca ai o groaza de calitati, crede-ma....adica, eu sunt constienta de ele, dar e aiurea ca acestea sa constituie un motiv de respingere  :( se intampla cand nu intalnesti omul potrivit, probabil.  :-\

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1763 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:21 »
drama incepe cand apare si "prea batrana".  ;D

Oh, nu, abia atunci se termina... drama.  :happy:

Guess, eu de "prea frumoasa" n-am suferit niciodata... da' a contat prea putin.  >:D

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1764 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:24 »
Oh, nu, abia atunci se termina... drama.  :happy:

:D :D :D :D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1765 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:28 »
Guess, eu de "prea frumoasa" n-am suferit niciodata... da' a contat prea putin.  >:D
stai linistita ca nici eu nu-s o zana  :D, dar imi place de mine asa cum sunt. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1766 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:33 »
Credeam ca am scos inamicu' de pe front. OK, atunci sa continuam bombardamentu'. (In paralel, am avut timp sa mai gasesc ceva "munitie" pe CD-uri). Deci... ia sa vedem cam cum au evoluat desenele mele cu Photoshop...

Autoportret 1990 (carbune)

Autoportret 2010 (creion cerat, scanat, photoshopat)

Doar poze photoshopate

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1767 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:36 »
....si cine i inamicul , ma rog!?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1768 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:42 »
Am zis eu ceva de tine?!  ;D

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1769 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:44 »
Nu ai zis dar nici nu mi ai raspuns la intrebare,eram si eu curios cu cine duci  războiul.