0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
astea toate sunt facute de tine?
Adevarul e ca tocmai am invatat sa pun poze dupa metoda din Tutoriale si ma distreaza teribil expresiile pe care trebuie sa le completez acolo. Penultima era pork pies si ultima good for nothing. What could be next?!
Probabil ca i s-a parut prea socant ca sa fie adevarat, asa ca m-o fi crezut saracu' nebuna de legat.
Eu desene nu mai pot sa pun ,nu stiu de ce ,:)vezi Mihaela ca ti am trimis,, oaia'' si ,,fetita'' pe email,totusi nu o sa pot sa adorm daca nu mi spui cine i LE si cine i Micul Print.Hm....
Cu "Baiatul din vis" e o poveste... Desenul e facut din imaginatie, prin anii '90 (eram studenta). In 2010, din intamplare, a dat peste profilul meu pe Netlog (la ora asta nu mai exista) un tip a carei poza arata idem cu cel din desen, doar ca usor "imbatranit" cu 20 de ani. Am vorbit pe net cu el un timp, dar orice conversatie a incetat cand i-am trimis desenul, cu explicatia aferenta. Probabil ca i s-a parut prea socant ca sa fie adevarat, asa ca m-o fi crezut saracu' nebuna de legat.
gand la gand, dupa o asa vizualizare mentala (si reprodusa pe hartie) eram convinsa 100% ca a aparut in viata ta la un moment dat. voiam sa te intreb, dar deja scrisesei tu povestea. frumoase creatii, Caroline, felicitari