Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893267 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1740 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:04 »
Caroline, încântătoare lucrări; artă, sensibilitate, trăire, talent, emoţie... :) :-*

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1741 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:05 »
Adevarul e ca tocmai am invatat sa pun poze dupa metoda din Tutoriale si ma distreaza teribil expresiile pe care trebuie sa le completez acolo.  :o Penultima era pork pies si ultima good for nothing.
What could be next?! :happy:

Pustnic

Poteca (acuarela)

Zmeu

Gata, ma opresc!  :hammer:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1742 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:10 »
astea toate sunt facute de tine? ???

Da... acum 20 de ani, pe vremea cand inca mai desenam.  :angel:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1743 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:11 »
Caroline, tu chiar ai talent.  :)
baiatul din vis este "viu" de-a dreptul.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1744 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:12 »
Adevarul e ca tocmai am invatat sa pun poze dupa metoda din Tutoriale si ma distreaza teribil expresiile pe care trebuie sa le completez acolo.  :o Penultima era pork pies si ultima good for nothing.
What could be next?! :happy:

;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1745 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:12 »
Caroline esti super tare! Nu stiu care e preferatul tau  dar mie din tot ce am vazut pana acum "Dans" este preferatul meu, reusit rau!  :thumbup:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1746 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:15 »
Cu "Baiatul din vis" e o poveste... Desenul e facut din imaginatie, prin anii '90 (eram studenta). In 2010, din intamplare, a dat peste profilul meu pe Netlog (la ora asta nu mai exista) un tip a carei poza arata idem cu cel din desen, doar ca usor "imbatranit" cu 20 de ani. Am vorbit pe net cu el un timp, dar orice conversatie a incetat cand i-am trimis desenul, cu explicatia aferenta. Probabil ca i s-a parut prea socant ca sa fie adevarat, asa ca m-o fi crezut saracu' nebuna de legat.  :coolsmiley:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1747 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:16 »
Eu desene nu mai pot sa pun ,nu stiu de ce ,:)vezi Mihaela ca ti am trimis,, oaia'' si ,,fetita'' pe email,totusi nu o sa pot sa adorm daca nu mi spui cine i LE si cine i Micul Print.Hm....

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1748 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:20 »
Probabil ca i s-a parut prea socant ca sa fie adevarat, asa ca m-o fi crezut saracu' nebuna de legat.  :coolsmiley:
Ca să vezi ce superficial si fricos a fost...  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1749 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:22 »
Eu desene nu mai pot sa pun ,nu stiu de ce ,:)vezi Mihaela ca ti am trimis,, oaia'' si ,,fetita'' pe email,totusi nu o sa pot sa adorm daca nu mi spui cine i LE si cine i Micul Print.Hm....

;D LE inseamna "later edit", adica adaugaciune ulterioara la o postare  ;D
cat despre Micul Print nu-mi spune (nu! nu!) ca nu l-ai citit.  :buck2: uite Saint-Exupery - Micul Print

tu ma minciunesti. :D n-am primit nimic pe mail.  :(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1750 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:25 »
Ai dreptate, Lucia. Sau, altfel spus, "Cine nu are timp de pierdut cu tine, nu merita sa-ti pierzi timpul cu el."

Gabi, "Dans" este grafica in creion, scanat, si inversate culorile pe negativ in Photoshop.  ;)

Nicolae, TU ai inceput cu desenele.  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1751 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:28 »
Cu "Baiatul din vis" e o poveste... Desenul e facut din imaginatie, prin anii '90 (eram studenta). In 2010, din intamplare, a dat peste profilul meu pe Netlog (la ora asta nu mai exista) un tip a carei poza arata idem cu cel din desen, doar ca usor "imbatranit" cu 20 de ani. Am vorbit pe net cu el un timp, dar orice conversatie a incetat cand i-am trimis desenul, cu explicatia aferenta. Probabil ca i s-a parut prea socant ca sa fie adevarat, asa ca m-o fi crezut saracu' nebuna de legat.  :coolsmiley:
gand la gand, dupa o asa vizualizare mentala (si reprodusa pe hartie) eram convinsa 100% ca a aparut in viata ta la un moment dat. voiam sa te intreb, dar deja scrisesei tu povestea.  :)
frumoase creatii, Caroline, felicitari  O0
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #1752 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:28 »
Buna! Caroline daca mai esti aici, ti-a scris amicu(Ana) pe topic la Cozia.  :offtopic: Scuze  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1753 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:29 »
esti sigura ca n-a facut infarct? :D (Doamne fere)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1754 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:33 »
gand la gand, dupa o asa vizualizare mentala (si reprodusa pe hartie) eram convinsa 100% ca a aparut in viata ta la un moment dat. voiam sa te intreb, dar deja scrisesei tu povestea.  :)
frumoase creatii, Caroline, felicitari  O0
pai da, ca teoria spune ca sanele de transpunere in realitate a dorintelor cresc maxim odata cu vizualizarea chestiunii si transpunerea grafica e eficienta in sensu' asta. Mi-am propus demult (da' n-am facut inca) sa compun un colaj cu ilustrari ale dorintelor mele, pe care sa-l am in fata patului, asa incat sa ma culc cu imaginea (in minte) si sa-mi incep ziua cu ea.