Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 892985 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1710 : Luni, 23 Aprilie 2012, 09:33 »
Nicolae, arata foarte bine fotografia aia cu stancile ( IM000377) si cea cu cascadele de pe versant (P7061503)

Da, foarte interesante... Nicu, sa ne zici si pe unde sunt facute... Ultimele doua "imi suna" a fi niste fiorduri scandinave... (asta din ce am vazut in poze, ca p-acolo n-am fost, dar poate o sa ajung... in aceasta viata...)

E decat reproducere  Mihaela, pe un perete ...dar fiindca mai provocat am sa fac unul in creion si l pun in zilele urmatoare aici. :)
Eu am inteles pe dos: ca e facut de el pe un perete si ne va mai face unu' in creion...
(LE: o reproducere, adica  :) )

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1711 : Luni, 23 Aprilie 2012, 09:35 »
ia zi-ne, Nicolae, cum e? da' io zic ca daca tu l-ai facut, e musai sa te tii de pictura, ce e simtire complexa acolo. inclin sa cred, totusi, ca e pictura unui profesionist.  :buck2:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1712 : Luni, 23 Aprilie 2012, 09:39 »
si am impresia ca am mai vazut-o....da' cum nu pariez jamais pe memoria-mi scurta.... desi cu "vizuala" si cu "logica" stau bine. cu memoria de "stocare date" prin memorare "fara algoritm" am eu mari probleme... si nu va grabiti sa-mi ziceti satisfacuti ca e de la varsta. ;D dintotdeauna am fost inapetenta pentru tot ce era simpla memorare: date, nume etc...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1713 : Luni, 23 Aprilie 2012, 09:49 »
Si eu zic ca seamana cu ceva a lu' cineva.... dar eu nu mai stiu nici cine e aia din oglinda!  :uglystupid2:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1714 : Luni, 23 Aprilie 2012, 09:52 »
despre ce vorbeam?  ;D

(am frunzarit netu' dupa Chagall, desi stiam sigur ca nu-i a lui, da' m-a prins ludicu'. am mai vazut undeva pasarea radiografiata.  ;D. si-apoi, compunerea suprafetelor de culoare din tuse multicolore e specifica pictorilor scoliti.)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1715 : Luni, 23 Aprilie 2012, 10:11 »
(LE: o reproducere, adica  :) )

mda...daca ma uit la marginea usor neregulata a imaginii, pare ca-i pictata pe perete, da' daca ma uit la "tehnica" (cel putin asa vad io din imaginea neclara), pare ca e mana cuiva care stie bine cum se face.
hai ca-s curioasa, acuma'  :)

Nicolae, e pictura cuiva (a ta) pe perete, sau e o reproducere tiparita? Reproducere dupa cine?

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1716 : Luni, 23 Aprilie 2012, 12:07 »
Deci sunt in pauza de 12,asa ca o sa va raspund rapid:
1.stancile sunt in Vietnam ,cred ca pe acolo s a turnat Avatarul,cascadele in Norvegia printre fiorduri
2.nu umblu cu fake uri desenul am incercat sa l reproduc cat mai fidel in camera la unul din nepotii mei,nu stiu de cine este ,o sa caut
3.mai jos este desenul pe care l am promis  :) astept criticile,stiu ca la umbre e de lucru,sau poate e mai bine numai sa copii de la altii
5.daca aveam modelul natural in fata sunt convins ca mi iesea mult mai bine,dar nu prea se mai gasesc sirene,ce sa fac.... :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1717 : Luni, 23 Aprilie 2012, 12:29 »
Chiara Bautista a pictat fetita aceea careia pasarea i a furat inima. :'(, :'(, :'(

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1718 : Luni, 23 Aprilie 2012, 12:30 »
Chiara Bautista a pictat fetita aceea careia pasarea i a furat inima. :'(, :'(, :'(

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1719 : Luni, 23 Aprilie 2012, 15:34 »
am simtit io bine ca-i mana scolita.
da' te-ntrebam si daca e reproducere tiparita.

despre sirena, ce sa zic... poate se-ntrupeaza, daca-ti doresti foarte.  ;D

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1720 : Luni, 23 Aprilie 2012, 18:11 »
am simtit io bine ca-i mana scolita.
da' te-ntrebam si daca e reproducere tiparita.

despre sirena, ce sa zic... poate se-ntrupeaza, daca-ti doresti foarte.  ;D

....pai nu am nici o scoala de profil,e pictura pe perete ,ca nu am gasit nici o pestera la momentul respectiv,zau nu stiu daca este suficient sa mi doresc numai eu,mai trebuie sa si doreasca si ea,ma gandesc si eu...uite varianta imbunatatita  :

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1721 : Luni, 23 Aprilie 2012, 18:40 »
i-a crescut parul de cand priveste in zare dupa Nicolae la prova  ;D 

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1722 : Luni, 23 Aprilie 2012, 18:54 »
i-a crescut parul de cand priveste in zare dupa Nicolae la prova  ;D
si sanii sunt mai fermi :) mai bine conturati,,,,asta nu ai observat,si a mai aparut si mana a doua etc

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1723 : Luni, 23 Aprilie 2012, 18:57 »
n-am observat, maestre. sunt obosita.  :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1724 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:02 »
n-am observat, maestre. sunt obosita.  :)
...ce te ar relaxa ca sa ti desenez?