Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 892987 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1560 : Miercuri, 14 Martie 2012, 20:13 »
ce interesante sunt

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1561 : Miercuri, 21 Martie 2012, 23:26 »
nu are legatura cu pastele si nici cu vama dar sper sa va placa

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1562 : Joi, 22 Martie 2012, 07:04 »
Techirghiol...  ::)  Nu m-am "innamolit" niciodata, dar imi placea sa inot in apa (foarte) sarata, printre miliardele de mici-mici-mici puricei-crustacei-sau ce-or fi....  8)
Ah, sa vina varaaaaaaaaaa, ca vreau la mareeeeeeeeeee ! (la "a noastra", la "a lor", la oricare, apa (multa!) sa fie!)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1563 : Joi, 22 Martie 2012, 07:29 »
ne place Nicolae,  noroc cu Mari; mi se parea mie cunoscut locul dar mi se invartea prin minte si nu reuseam sa il identific ; asa ca vara sa vina      

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1564 : Joi, 22 Martie 2012, 08:38 »
Techirghiol apropo de Vama ar mai fi de adaugat in afara de: vino sa te convingi,ma ofer de ghid,in august sper sa ma intorc acasa,de fapt aici numai trei luni pe timp de vara este frumos restul este pustiu ar mai fi ceva miscare de 1 mai si un concurs de triatlon www.faraasfalt.ro in data de 2 si 23 iunie care mie mi se pare mai interesant.Poate sa participe oricine singur sau pe echipe.Intr o echipa de 3 unul poa sa alerge unul sa inoate si cel de al treilea cu bicicleta.Apropos inchiriez bicicleta  ;D.
,se mai poate facee scuba diving cu instructor,mai este festivalul StufStock si tot timpul alte formatii mai vechi sau mai noi,din tara sau strainatate, formatii cu muzica rock in general.Ca mancare cu specific ,rapanele,sunt melcii aceia de mare si peste la gratar direct pe malul apei.De asemenea este o pestera destul de maricica in Limanu care nu este pusa in circuit dar se poate vizita in sigurantaAsta ca sa fiu un ghid complet ;)Cazare, la cort,cel mai ieftin,la locaalnici de la 50 de lei pe noapte sau pensiuni de la 80 lei .

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1565 : Joi, 22 Martie 2012, 08:55 »
Gabitza, ce zici, ne bagam?  :D  Tot m-am apucat sa o reinvii pa Maria aia d-acu' 30 de ani (cre' ca am inceput sa dau in mintea copiilor! :giggle: ), asa ca numa' Vama cu rock si bere (noaptea) pe plaja imi mai lipseste!  ;D
Nicu, pregateste-te, ca venim!  :dance:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1566 : Joi, 22 Martie 2012, 12:05 »
gata, trec si eu la  rockeri pentru cateva zile Mari;  cred ca o sa ma stric de ras la Vama, pe plaja  sub cerul liber  :magic:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1567 : Joi, 22 Martie 2012, 12:25 »
Nici nu vreau sa ma gandesc (de pe-acum!) la cate se pot face in Vama, sub cerul liber...  :blush:   :whistle:   

(foc de tabara, cantat la chitara... d-astea... voi la ce va gandeati?!  :P )

LE: da, Silviu. Dar numai noi. Tu nu, ca-ti cauzeaza!  :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1568 : Joi, 22 Martie 2012, 12:28 »
adica? ??? putem fuma? :-\

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1569 : Joi, 22 Martie 2012, 12:32 »
adica? ??? putem fuma? :-\
numa ' in locurile special amenajate, silviu   ;D

(foc de tabara, cantat la chitara... d-astea... voi la ce va gandeati?!   )

la privit cerul prin telescop  :strong:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1570 : Joi, 22 Martie 2012, 12:52 »
abia astept sa privesc cerul prin telescop ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1571 : Joi, 22 Martie 2012, 21:25 »
Eu m-as bucura si numai sa privesc cerul cu ochiul liber... de pe plaja, noaptea... si sa-mi imaginez ca cerul e jos si eu sus pana am senzatia ca daca nu infig bine mainile in nisip, o sa plonjez in cer (am experimentat autoiluzionarea asta o data).
Cine, cand si cum merge la Vama? Sau voi doar glumiti pe-aici?  oO

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1572 : Joi, 22 Martie 2012, 21:34 »
noi sa glumim?  ??? nuuuu !!  :D niciodata!  :kissing: nu noi!  :magic: mai ales Silviu, el intotdeauna vorbeste serios  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1573 : Joi, 22 Martie 2012, 21:37 »
Noo, e treaba serioasa! Sa vie vara si merem! Numa' nu stiu de unde a inteles Silviu ca-l luam si pe el....  :strambatura:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1574 : Joi, 22 Martie 2012, 22:03 »
 ;D Mda... Deci eu o sa ma duc la mare, la varu-meu, la vara si daca si cand va hotarati si voi sa mergeti la Vama, aveti (unii) numarul meu de telefon... nu?!