Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 894468 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #960 : Luni, 08 August 2011, 17:14 »
am mai gasit o poza frumoasa cu o stanca aurita ( parca la propriu ) de razele soarelui ce rasarise

julia

• Vizitator
« Răspuns #961 : Luni, 08 August 2011, 17:27 »
magduto superbe imaginile tale

dar ce aveti fratilor de nu le-ati pus laolalta, sa fac io naveta pe aci?!?

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #962 : Luni, 08 August 2011, 17:32 »
daca te-ai sustras de la excursie, macar sa faci miscare intre topicuri.  :) tu crezi ca peisajele frumoase sunt accesibile, asa, fara truda?  :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #963 : Marți, 09 August 2011, 19:36 »

silviu

• Vizitator

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #965 : Miercuri, 10 August 2011, 16:42 »
@adda

Degeaba am pus noi poze cu magic rainbows la Sibiu, turturele care se giugiulesc ca uite niste carciumari ne-au facut de ris orasul.
Domnul Adrian Plesu a vizitat recent Sibiul si a descris neplacuta experienta:

M-am plimbat, zilele trecute, pe strada principală din Sibiu. În ultimii ani s-au făcut vizibile eforturi de reamenajare, aşa încât pitorescul oraşului să poată fi savurat cum se cuvine. E încă loc de mai bine, dar, ştim, nu sunt bani. M-am aşezat la una dintre numeroasele cafenele ale zonei pietonale pentru o cafea şi o băutură. Oferta era generoasă, numele cafenelei - copleşitor: Imperium!

Au urmat, în serie, toate derapajele posibile: o aşteptare prelungă până să vină banala comandă, un Martini călâu (fără măslina trecută în meniu: „n-avem măsline, n‑avem gheaţă"), un espresso scurt în locul celui lung pe care îl cerusem. Ceaşca de cafea era murdară pe margine, iar paharul cu Martini avea, de jur împrejur, urmele tuturor buzelor care sorbiseră din el în ultimile două săptămâni. Am chemat şeful de sală. A venit un tânăr zglobiu, care mi-a explicat misterul vaselor murdare: au un barman nou. Carevasăzică, unul care încă nu ştie să spele pahare! La masa de alături, alţi clienţi se străduiau să dea pe gât două sticle de bere caldă. Vă întreb: pe cine să înjur pentru toate aceste găinării? Pe Boc? Pe Băsescu? Capitalismul? Trădarea liberală? Dar nu e în discuţie decât golănia obraznică a unor întreprinzători nesimţiţi, pentru care clientul e simplă carne de tun. Tipul ăsta de golănie nu se va schimba, oricâte guverne ar trece pe la Palatul Victoria: ţine de „specificul" local, de balastul de netrebnicie autohtonă, mai rezistentă decât toate guvernele.

Trecând în alt registru, voi spune că nici prezenţa perpetuă la emisiunile de artă ale televiziunii naţionale a unui campion al stupidităţii solemne şi al imposturii pe nume Radu-George Serafim nu e vina „portocaliilor", ci a unei redacţii care nu dă doi bani pe profesionalism şi bună-cuviinţă.

http://www.adevarul.ro/andrei_plesu_-_opinii/Netrebnicie_7_532816717.html   
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #966 : Miercuri, 10 August 2011, 16:55 »
@Manfred
exista foarte multe locuri frumoase si localuri unde merita sa te opresti de cate ori ai ocazia, dar din pacate nu suntem perfecti, mie chiar imi placea Imperium pentru muzica live, dar uite ca unii angajati nepriceputi  si indiferenti strica imaginea unei firme sau chiar a orasului, sunt sigura ca mai exista cazuri de genul acesta....vorba lui Mircea Badea "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"...mai avem de lucrat la imagine  si la calitate:)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #967 : Miercuri, 10 August 2011, 19:02 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #968 : Joi, 11 August 2011, 11:09 »
macar Plesu a recunoscut pitorescul orasului ( Sibiu) - eu una sunt chiar incantata de oras - nu se compara cu Bucurestiul
m-am uitat prin arhiva mea si am doar poze de iarna ale Sibiului  - asa ca - poze de iarna in mijlocul verii  8) ( care azi  parca e toamna  :D )
si uitandu-ma mai bine ( si citind intre timp cate ceva despre perspectiva  ??? ) mi-am dat seama ca nu am stiut sa le fac - trebuia sa folosesc mai mult diagonala pentru a da perspectiva fotografiilor

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #970 : Joi, 11 August 2011, 21:12 »
dramatice fotografii. cea mai socanta mi se pare aceea cu afro-americanii spanzurati. si nu executia in sine  mi se pare cea mai oribila (sunt si alte fotografii cu executii), ci ranjetul inuman al celor care se afla acolo, ca niste corbi. e o imagine dezgustatoare a naturii umane.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #971 : Joi, 11 August 2011, 21:14 »
eu le-as spune mai curand cele mai agresive imagini din istorie pentru ca uitandu-ma peste ele nu mi-au dat impresia de putere  ci de agresiune

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #972 : Joi, 11 August 2011, 21:18 »
nu-i inspaimantator cata cruzime, agresivitate si lipsa de compasiune este in natura umana, in oamenii care se afla si printre noi?

julia

• Vizitator
« Răspuns #973 : Vineri, 12 August 2011, 18:03 »
nu la putere se refera ci la impactul deosebit de puternic pe care-l provoaca

silviu

• Vizitator
« Răspuns #974 : Sâmbătă, 13 August 2011, 20:29 »
poate vreti sa va clatiti ochii cu o opera de arta

::)