Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893531 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #930 : Joi, 04 August 2011, 07:08 »
me tooooooooooooooo!!!!!

uite jeanette ca sa nu mai fi invidioasa plimba-te si tu pe acolo:

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/mHIC_OoN5LE?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #931 : Joi, 04 August 2011, 08:39 »
dragele mele , pai mie mi-ar fi tare drag sa va vad misunand prin curtea mea si fara trocul propus de voi , dar nici nu-mi displace ca mica sa vina cu un portret ( ori macar peisaj )dar musai facut de ea , laura sa care fragutele ( mure gasim si la mine si , daca scotocim bine e posibil si niscaiva fragute , dar nu au gust de ceahlau ), iar jul sa aiba in straita zambetul ei generos . cine si-ar putea dori mai mult decat o astfel de triada frumoasa ? greieri am din belsug , fac iute un contract cu universul sa arunce cat mai multe stele pe bolta , ceva hainute groase am prin dulapuri sa nu va inghete fundurile pe trepte in timp ce stati cu gaturile-n sus privind la ele si vorbesc si cu baba florica sa-si convinga vaca sa produca ceva balega proaspata care , oricat ar parea de hilar , in combinatie cu aerul de acolo aduce un iz placut narilor .
daca vreti dam o fuga si la manastirea curtea de arges ori tutana , sau pur si simplu bantuim pe coclauri iar la intoarcere ne face mica o mamaliguta ( fara "buric" , ca nu stie :D) peste care aruncam unt , branza , oua proaspete fierte molut si smantana groasa ( pe care o luam din piata mare din pitesti). ca totul sa mearga uns , pun la bataie si o tuica tinuta in congelator care se transforma intro bautura uleioasa numa` buna de aruncat pe gat si , la cafea , o visinata rubinie .
masa o putem aseza sub ulmul din fata casei care ne va apara de soare mai abitir ca o umbrela . iaca , am sa-l postez si pe el ca sa va fac pofta de umbra lui .
in fine , voi sa vreti sa veniti , ca mai gasesc eu si altele cu care sa va rasfat  :D

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #932 : Joi, 04 August 2011, 10:08 »
mai janet, sunt moarta  dupa povestirile tale frumoase :)...deja in capul meu, am vazut tot filmul :D...Doamne, ca draga-mi mai esti :-*

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #933 : Joi, 04 August 2011, 19:24 »
eu stiu mamaliguta cu lingura de lemn la verticala, ca semn de reusita  :) cum vine asta "cu buric"? (sper ca nu cu buric de deget decupat prin fierbinteala  :)) )
ar fi faina o vacantzuca din asta, in grup amical, dar nu mai fac greseala sa ma prezantez fara sevalet, ca tare am suferit de atata frumusete nesublimata in ceva  :)
ulmul din fata casei e o minunatie (se vede un pic in dreapta fotografiei de mai jos, cu intrarea pitoreasca).
peisajul tot e de exceptie.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #934 : Joi, 04 August 2011, 20:18 »
mih, ce faina ii' roata ceea 'tarnata in arac de vie - si cand dai click pe poza se vad si ciorghiniiiiii   8)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #935 : Joi, 04 August 2011, 20:29 »
da, e roata Janetei pe care Florentin a carat-o, special, de peste mari si tari...ca-n poveste  :). da foarte bine in peisaj.
si daca tot ai amintit de ciorchini, uite ce simpatica infratire intre un nuc si o vitza agatata-n el, de convietuiesc pasnic nuci verzi cu ciorchini asisderea.  :) (in curtea alaturata gradinii Janetei)

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #936 : Vineri, 05 August 2011, 10:33 »
si foto din Piata Navona (Roma), cu o desenatoare, un portret si modelul viu. nu stiu cat se vede in fotografie dar expesia fetzei a fost f. bine surprinsa (chiar daca linia obrazului e un pic schimbata :) ). de admirat era si viteza cu care ii reusea desenatoarei portretul.

@micaela
Frumoasa fotografie, imi place compozitia, imi plac culorile, expunerea. Felicitari! :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #937 : Sâmbătă, 06 August 2011, 00:34 »
Si la Sibiu apune soarele frumos  :)

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #938 : Sâmbătă, 06 August 2011, 00:43 »
Avem si cite un magic rainbow uneori ... :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #939 : Sâmbătă, 06 August 2011, 06:22 »
super - manfred, ce fain se vede arcul curcubeuuil in a doua poza     

mereu am asociat cucubeul ca un pod in cer aruncat peste case si drumuri  :D  si imi place ca se vede clar apropape in totalitate

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #940 : Sâmbătă, 06 August 2011, 08:59 »
inca un magic rainbaw...tot la Sibiu

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #941 : Sâmbătă, 06 August 2011, 10:00 »
Magic Sibiu, nu ? :)

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #942 : Sâmbătă, 06 August 2011, 10:02 »
mereu am asociat cucubeul ca un pod in cer aruncat peste case si drumuri  :D  si imi place ca se vede clar apropape in totalitate

Ma bucur ca ti-a placut!  :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #943 : Sâmbătă, 06 August 2011, 10:09 »
Magic Sibiu, nu ? :)
Magic Hermannstadt  :D

julia

• Vizitator
« Răspuns #944 : Sâmbătă, 06 August 2011, 16:57 »
eeeee ce sa zic...
laudarosilor!!
poate pun si eu acu un cer de la bucuresti gri si poluat cum numai aici mai gasesti