Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 894659 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #840 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 11:45 »
foarte frumos, da' nu vaz nimfa :(

Ai dreptate Silviu, nimfa nu apare si nici n-as putea s-o arat fara acordul ei.
Dar ca sa nu zici ca sint egoist si ca tin totul pentru mine iti spun cum a fost. Cautam un loc sa pozez o parte a lacului, soarele scinteia puternic in apa,  cind am vazut nimfa inotind si care apoi a iesit complet goala pe mal unde a inceput sa-si aranjeze cu miscari line parul lung. Nu era nimic provocator in gesturile ei, cu atit mai putin obscen, si totusi era o scena plina de erotism si ...libertate. Acum nu stiu daca de vina era nimfa, aerul, soarele ce se strecura printre crengile brazilor sau lucirile amagitoare ale lacului sau toate la un loc dar nu mi-e rusine sa spun ca am ramas precum Ulise la auzul cintecului sirenelor.
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #841 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 11:49 »
Da marcutza, stiu zona, e foarte frumoasa. Cred ca ai avut o copilarie fericita acolo.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #842 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 11:52 »
iarna parca e rupta din poveste zona...o copilarie linistita si fericita, da.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #843 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 12:06 »
inotai goala? ???

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #844 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 12:16 »
numai vara  8)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #845 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 12:45 »
Manfred, nush' de ce ma consideri bau-baul fotografilor :) ca eu mi-am criticat numai instantaneele mele. nu mi-as permite, din postura mea de foarte amator :) sa emit judecati de valoare in ce priveste fotografiile altcuiva. dar daca vrei o opinie, ale tale sunt foarte frumoase. ultimele doua m-au inspirat atat de mult, incat regret ca n-am timp sa intru in cutia cu pensule si culori de ulei.  :)
si, daca vrei sa stii, fotografa-fotografelor din SC e Iulia, nu eu.  :) poti s-o detronezi, daca vrei.  :)

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #846 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 13:16 »
Dar nu te consider deloc un bau-bau, sau cel putin nu unul rau  :), criticile tale sint intotdeauna lipsite de rautate asa ca sint (pentru mine cel putin) binevenite. Imi aduc aminte ca acum ceva timp atrageai atentia cuiva la abaterea de la verticala a unei fotografii.  Nu cred ca s-a suparat pe tine pt. asta. Fara critica nu putem vedea niciodata imaginea pe care o proiectam in sufletul celuilalt. Critica e reflexia luminii pe care o iradiezi spre el.

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #847 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 13:29 »
P.S. Si nu vreau sa "detronez" pe nimeni (cine sint eu sa detronez pe cineva !?  :) ), si eu sint doar un amator.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #848 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 13:45 »
 :) asa e, Manfred, nu obisnuiesc sa "critic" sau sa fac sugestii cu rautate, ci doar cu bune intentii. ma bucur ca tu ai observat asta. 
glumeam cand spuneam sa o "detronezi" pe Jul.  :) nu mai cred in "competitii" cu altii si ma amuza atunci cand vad dezlantuite ambitii pentru postura de "cel mai", "cea mai".  :).  in plus, o tachinam pe Jul care stiu ca imi intelege bine stilul si umorul, deci nu se supara.  :)

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #849 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 13:55 »
  o tachinam pe Jul care stiu ca imi intelege bine stilul si umorul, deci nu se supara.  :)

Mi-am dat seama, am adaugat PS-ul doar ca sa-mi arat bunele intentii. :)

Chiar, unde e Jul? Ca ma intreba ce e pe la Garana?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #850 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 14:08 »
acus, acus apare, cu guritza pana la urechi  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #851 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 14:09 »
eu sunt cea cu "abaterea de la verticala" - si chiar imi plac "strambele" mele - viziunea artistului  ;) :P

pe asta am facut-o anul trecut la Mamaia - intro mica escapada Singles Camp - de week-end  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #852 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 14:14 »
Gabi, si fetita mea are ideea asta cu "strambele", da' i-am explicat ca e ok. daca trateaza asta ca pe un principiu compozitional  :) adica sa nu fie numai o abatere minora de la verticala, care poate sugera nedibacie, ci sa fie o abatere "hotarata" care sa exprime ceva, sa sugereze o idee, o viziune speciala. ca daca e "nici pe cal, nici in carutza", ntza, nu-i bine.  :)

asta-i din ciclul: "nici simetric, nici asimetric, nici drept, nici stamb, nici rotund, nici patrat", adica "asa nu".  o idee trebuie sa aiba forta, deci sa fie exprimata printr-o optiune ferma si explicita: ori vertical, ori stramb "de-a dreptu'" 

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #853 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 14:20 »
eu sunt cea cu "abaterea de la verticala" - si chiar imi plac "strambele" mele - viziunea artistului  ;) :P

pe asta am facut-o anul trecut la Mamaia - intro mica escapada Singles Camp - de week-end  :D

asta da "stramba" hotarata. si uite ca nu curge. :))

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #854 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 14:21 »
exact!
Doar ca nu erai "vinovata" in totalitate. Intr-una din fotografii se vad doua turle de biserici, una inclinata in stinga iar cealalta in ...dreapta. E evident ca nu e vina fotografului ci o problema de calitate a obiectivului care are un punct in care face figuri.
Si da, inclinarea camerei poate produce poze artistice, dar trebuie sa fie voita si puternica sa nu para o greseala :)