Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (103/826) > >>

luciamanta:

--- Citat din: Ayouni din Marți, 06 Iulie 2010, 13:34 ---am uitat sa precizez, la cactusi, se vad niste formatiuni in varful frunzelor: acelea sunt fructele, las tunas! un deliciu!
in rest, balcicul mi-a placut foarte mult, o experienta suprinzator de placuta, din toate punctele de vedere. un serviciu foarte bun peste tot, si la hotel si la restaurante. oameni amabili, simpli si politicosi.

--- Terminare citat ---
Ayouni, demult doream sa aflu cum este la Balcic. M-a bucurat initiativa ta de a ne prezenta cateva poze si de a scrie cateva randuri despre Balcic, bulgari, cactusi cu flori... Frumos.. Multumesc.

EUGENIA110:
Multumesc, Ayouni! Tu stii ca pentru cactusi am o slabiciune bolnavicioasa....

Manfred:

--- Citat din: EUGENIA110 din Marți, 06 Iulie 2010, 18:34 ---Multumesc, Ayouni! Tu stii ca pentru cactusi am o slabiciune bolnavicioasa....

--- Terminare citat ---

Eugenia, un mic cadou pentru tine din gradina unui prieten din Turcia.

Manfred:
Tot in gradina lui l-am descoperit pe Mihai Viteazul!?

EUGENIA110:

--- Citat din: Manfred din Miercuri, 07 Iulie 2010, 16:00 ---
--- Citat din: EUGENIA110 din Marți, 06 Iulie 2010, 18:34 ---Multumesc, Ayouni! Tu stii ca pentru cactusi am o slabiciune bolnavicioasa....

--- Terminare citat ---

Eugenia, un mic cadou pentru tine din gradina unui prieten din Turcia.

--- Terminare citat ---

Multumesc frumos, Manfred!  :-*  Imi place gradina, imi place casa, as putea locui cu drag acolo; totul pare deosebit de primitor, prin aspectul usor neglijent si spontan al vegetatiei, nimic studiat si aranjat ostentativ. N-au nevoie de o menajera? :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă