Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Ayouni:
--- Citat din: Manfred din Luni, 05 Iulie 2010, 22:14 ---
--- Citat din: luciamanta din Luni, 05 Iulie 2010, 15:38 ---Manfred, datorita tie, azi avem parte de un adevarat film documentar! Mulţam frumos!
--- Terminare citat ---
Cu placere, am vrut sa impartasesc cu voi citeva din ceea ce am facut. :)
Daca va plac am sa mai revin.
--- Terminare citat ---
daca ne placi tu sau ceea ce ai facut?! oricum, oricand, revino! :)
luciamanta:
--- Citat din: Manfred din Luni, 05 Iulie 2010, 22:14 ---
--- Citat din: luciamanta din Luni, 05 Iulie 2010, 15:38 ---Manfred, datorita tie, azi avem parte de un adevarat film documentar! Mulţam frumos!
--- Terminare citat ---
Cu placere, am vrut sa impartasesc cu voi citeva din ceea ce am facut. :)
Daca va plac am sa mai revin.
--- Terminare citat ---
Manfred, desigur ca au fost interesante pozele si comentariile. Mai asteptam noutati! Cand povestesti despre oamenii din alte tari, sincer vorbind, eu una parca ma si teleportez in acele locuri!
Manfred:
--- Citat din: Ayouni din Luni, 05 Iulie 2010, 22:20 ---daca ne placi tu sau ceea ce ai facut?! oricum, oricand, revino! :)
--- Terminare citat ---
Moi bien sur, ma petite colombe! :-*
Ayouni:
si acum cateva poze pentru a deschide pofta de drum, mare si soare celor care vor merge in bulgaria!
(o poza cu cactusi de la balcic special pentru eugenia)
Ayouni:
am uitat sa precizez, la cactusi, se vad niste formatiuni in varful frunzelor: acelea sunt fructele, las tunas! un deliciu!
in rest, balcicul mi-a placut foarte mult, o experienta suprinzator de placuta, din toate punctele de vedere. un serviciu foarte bun peste tot, si la hotel si la restaurante. oameni amabili, simpli si politicosi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă