Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (606/826) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: dauina din Duminică, 10 Martie 2013, 10:07 ---sa pastram nota...asa de primavara...
productie proprie, inca timida ce-i drept...

--- Terminare citat ---

a doua fotografie super faina !!  O0

--- Citat din: wonderland din Duminică, 10 Martie 2013, 19:17 ---gălbioara asta e timidă sau...jucăușă, cu chef de-a-v-ați-ascunselea? :)

--- Terminare citat ---

E jucausa !! Mi-a jucat o festa de zile mari - eram la "vanat" de flori de prin gradini si ca sa o "surprind" mai bine pe galbioara ma aplec peste un gardulet verde ce statea in calea mea - in timp ce eram preocupata de  hobby-ul meu, aud din spate o voce masculina, calda si profunda  - doamna stiti cumva unde  gasesc in zona blocul A 45 ?.  In secunda urmatoare m-am gandit  - aveam pe mine niste blugi rupti si decupati  :crazy2: - oare posteriorul meu are vedere la "glezne" !!??  oO
Mi-am luat o mina serioasa si i-am dat indicatiile ca la carte.    :whistle:  A fost foarte incantat!  :magic:

--- Citat din: collin_pow din Luni, 11 Martie 2013, 12:36 ---frumoase bucati de primavara almi si dauina :)

--- Terminare citat ---

multam fain !!  :)

theo365:
Dar ce avem noi aici

din ciclul-floarea din (Braila) gradina-

collin_pow:
 O0

dauina:

--- Citat din: collin_pow din Luni, 11 Martie 2013, 12:36 ---frumoase bucati de primavara almi si dauina :)

--- Terminare citat ---
multumesc radu :)

Mari_a:
Virtual Museum...
http://www.mystudios.com/artgallery/
"Catalog de arta cu 5000 de pictori celebri si 100.000 de tablouri valoroase din tezaurul picturii universale... Pentru nume care nu apar in lista initiala, puteti da cautare, de exemplu: Grigorescu"
( precis gasesc ai nostri o cale sa fure si de aici!  :uglystupid2:  )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă