Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
collin_pow:
Am fost ieri intr-o plimbare pe la targul de turism si fiind un paparazzi innascut am surprins cateva cadre:))))
Pe la inceput l-am prins pe The One and Only NotSoSingle Traveler :
Samiza era pe acolo dar m-am fastacit si am uitat sa ii fac poza:) Apoi am vazut ca lumea a inceput sa se pregateasca de Pasti:
Si la sfarsit am reusit sa culeg si un zambet crud fresh de primavara:)
theo365:
Asa ceva.......bine Radu!!!!!!
;D *|* *|* :thumbup: *|* :flori:-
almi_gabi:
--- Citat din: collin_pow din Vineri, 15 Martie 2013, 11:10 ---Am fost ieri intr-o plimbare pe la targul de turism si fiind un paparazzi innascut am surprins cateva cadre:))))
--- Terminare citat ---
de mult aveam o vaga banuiala !! :giggle:
--- Citat din: collin_pow din Vineri, 15 Martie 2013, 11:10 ---.....
Apoi am vazut ca lumea a inceput sa se pregateasca de Pasti:
--- Terminare citat ---
cam devreme dupa parearea mea avand in vedere ca mai este o luna si jumatate pana atunci - dar probabil produsele noastre , impletiturile - apropo, ce ie frumoasa are doamana care toarce !!- si oualele incondeiate sunt considerate a fi atractii turistice !! :)
good shoots! O0
dauina:
--- Citat din: collin_pow din Vineri, 15 Martie 2013, 11:10 ---Am fost ieri intr-o plimbare pe la targul de turism si fiind un paparazzi innascut am surprins cateva cadre:))))
Pe la inceput l-am prins pe The One and Only NotSoSingle Traveler :
--- Terminare citat ---
era sa raspund inainte sa vad pozele.....te-am discutat cu ei la cafea in dimineata asta... ::) :D ;)
collin_pow:
Multumesc Theo! Multumesc Gabi!As vrea eu sa fiu innascut... ma straduiesc cat pot:) Apropo in weekendul 22-24 este eveniment mare Nikon la Hotel Pullman. Stiu ca si tie iti place fotografia si poate te intereseaza sa treci pe acolo:)
Dauina sper ca numai de bine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă