Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
NICOLAE:
Cladirea aceasta ar putea produce 1% din PIB ul Romaniei.Ce destinatie i ati da?
admin:
L-as transforma intr-o zona free, ceva gen Vegas. Cu cazinouri mari, cu restaurante, zona de cazare...ceva de genul asta:
Dar ce te-ai face cu toti asa zisii alesi ai neamului? Ca au si ei nevoi...
NICOLAE:
exact la asta m am gandit si eu :)
almi_gabi:
--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 10 Februarie 2013, 11:15 ---Cladirea aceasta ar putea produce 1% din PIB ul Romaniei.Ce destinatie i ati da?
--- Terminare citat ---
Cladirea aceasta ar putea fi un punct de atractie turistic important al Bucurestiului. Este deja o cladire cunoscuta in lume si ar putea deveni un brand.
Apropo de cladiri si de imagini cu acestea - exista un top al celor mai spectaculoase cladiri scufundate din lume.
Acestea sunt :Biserica Sfantul Nicolae, Macedonia; Biserica Altgraun, Reschen, Italia; Biserica din Petrolandia, Brazilia; Turnul Manastirii Sfantul Nicolae, Kalyazin, Rusia; Palatul Jal Mahal, India; Biserica din Mediano, Spania; Cetatea Trikule, Romania; Biserica "Nasterea Domnului", Rusia
Detalii despre fiecare gasiti in link-ul de mai jos. Din cate imi dau eu seama cele mai multe sunt greu accesibile.
Top 8 cladiri scufundate. Romania este prezenta in acest top
TORICOSU:
Eu as muta Vaticanul aici unde oricum ar platii utilitati, chirie,servicii paza, etc substantiale mai mici, ar incasa si bugetul ceva , macar as crea o concurenta reala bisericii ortodoxe care "suge" lihnita din buget.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă