Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (585/826) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: TORICOSU din Miercuri, 13 Februarie 2013, 00:45 ---Eu as muta Vaticanul aici unde oricum ar platii utilitati, chirie,servicii paza, etc substantiale mai mici, ar incasa si bugetul ceva , macar as crea o concurenta reala bisericii ortodoxe care "suge" lihnita din buget.

--- Terminare citat ---

Apropo de Vatican  - ce parere ai - fotografia cu traznetul care a lovit cupola dupa anuntul de demisie al papei este un "fake" realizat in photoshop sau e reala ?     :whistle:

acbard:

--- Citat din: TORICOSU din Miercuri, 13 Februarie 2013, 00:45 ---Eu as muta Vaticanul aici unde oricum ar platii utilitati, chirie,servicii paza, etc substantiale mai mici, ar incasa si bugetul ceva , macar as crea o concurenta reala bisericii ortodoxe care "suge" lihnita din buget.

--- Terminare citat ---

Se aloca fonduri din buget tuturor cultelor religioase .  :rtfm:

TORICOSU:

--- Citat din: acbard din Miercuri, 13 Februarie 2013, 20:53 ---Se aloca fonduri din buget tuturor cultelor religioase .  :rtfm:

--- Terminare citat ---

Serios, patriarhia ortodoxa a primit un "purkoi" de bani pt. "catedrala neamului" si pe langa a mai primit si de la tovarasul Ontanu 3 mil. euro anul trecut.  >:(
Asta dupa alegeri costisitoare si un buget rahitic in 2012 iar  Oltchim, Mechel + alte combinate inchise si familii intregi fara salariu de 2-3 luni, etc.
Cred in dumnezeu dar nu in cei care declara si au impresia ca-l reprezinta si vor sa demonstreze neconvingator ca "au chemare"  :thumbdown:

Caroline:

--- Citat din: TORICOSU din Miercuri, 13 Februarie 2013, 22:24 ---Cred in dumnezeu dar nu in cei care declara si au impresia ca-l reprezinta si vor sa demonstreze neconvingator ca "au chemare"  :thumbdown:

--- Terminare citat ---

Subscriu 100%! Dar cred ca am putea face un partid la cat de multi sunt cei care cred asta...

TORICOSU:

--- Citat din: Caroline din Joi, 14 Februarie 2013, 01:07 ---Subscriu 100%! Dar cred ca am putea face un partid la cat de multi sunt cei care cred asta...

--- Terminare citat ---

Multumesc, dar nu sunt un exemplu de urmat, dvs. santeti o persoana culta, profesoara, am citit  cate putin din postarile f. frumoase ,profunde si va apreciez (mama mea a fost tot profesoara ). O0

In ce priveste "dotarile mele spirituale" fata de religie sunt amestecate, ratacite chiar confuze.

Mama ortodoxa, tata ateu convins, dar toate vacantele mele din copilarie, alaturi de bunicii din partea tatalui la Covasna, mai precis o bunica unguroaica si catolica-reformata ne-a condus (eu si fratele) in biserica LOR (cum spune mama), dar in fiecare an de paste in frumosul nostru Bucuresti eram prezenti in biserica ortodoxa si deveneam cu ocazia asta VENETICI (cum spunea bunica  dumnezeu s-o ocroteasca acolo unde ....a ajuns), mi-e tare dor de amandoi .

Acum n-am greturi sa intru la ambele ortodocsi+reformati.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă