Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
bit:
:knuppel2: Aoleu, mai bine taceai din gura...
Mari_a:
>:D :P
Nu pun p-aici pen'ca-s vechi si am inteles ca nu mai corespund cu realitatea. :D
Matei:
--- Citat din: bitek din Duminică, 09 Septembrie 2012, 16:03 ---Yes, I was allways an sexy MF :bow:
Si capu`ala maaaare de martian tot al meu e. Marime naturala, nici un trucaj ;D
--- Terminare citat ---
vad ca esti incorigibil, modest all the way! cred ca toate duducutele toate varstele de pe forum suspina deja privindu-ti poza si spunandu-ti in gand tot felul de dragalesenii, asteptand cu nerabdare sa te cunoasca. vezi, daca eu am iesit incruntat in poza, nimeni nu s-a grabit sa-mi faca un compliment macar desi m-as fi multumit si cu un "complement". sufar in tacere, n-am incotro! :'(
poza ta a mai avut un efect tare de tot, l-ai facut sa reactioneze si pe silviu care pana acum a stat mai retras! :), silviu, vino si tu cu poza! sau macar fa-te ca vii! ;)
Matei:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 09 Septembrie 2012, 15:55 ---"fata mosului"
--- Terminare citat ---
mosul sunt eu! vreti sa fiti fetele mele? :)
bit:
Bre Matei, poza aia are cam 33 de ani! :o Da, sunt convins ca atunci eram un copil haios si ranjit si zambaret (ca toti copii, de altfel). Insa acu`...chiar am zis-o serios, stiu io de ce fug de poze (si nu astept sa ma contrazica nimeni si nici sa ma convinga de contrariu! Aia e, is mai urat in poze decat in realitate). Si daca crezi ca-s modest... ;D ;D. Nu, io zic ca nu sunt. Nici modest, nici fals modest. Totusi incerc sa nu fiu prea nesimtit, afisand o inceredere excesiva si o incantare maxima fata de propria persoana (ca n-am nici d-aia! ;D). Cum sa-ti zic, e p-acolo pe undeva...in hatisurile mintii mele.
Si aia cred ca e cea mai reusita poza pe care o am (aia si inca vreo doo.Pe alea le-as pune ca sa-l oftic pe Silviu cat eram de slab -ma rog nu eram slab, eram numa`bine- pe la 19 ani...si ce fata frumoasa era langa mine, de fapt aci e e problema, p-aia n-o so afisez niciodata, indiferent de tare mi-as dori sa ma dau io mare, tocmai pentru ca nu-s singur in ea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă