Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (467/826) > >>

micaela:
doamnele care suspina dupa bit tre' sa aiba si avizu' meu, ca sunt fratili mai mare.  ;D nu-l dau eu pe manuta oricui. ;D

matei, pe tine nu te cunosc, asa ca m-am abtinut sa glumesc. ai fi putut interpreta cine stie cum. bit ma cunoaste si stiu sigur ca pricepe fix cum spun. nu se supara. :buck2:

micaela:

--- Citat din: bitek din Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:35 ---Bre Matei, poza aia are cam 33 de ani! :o Da, sunt convins ca atunci eram un copil haios si ranjit si zambaret (ca toti copii, de altfel). Insa acu`...chiar am zis-o serios, stiu io de ce fug de poze (si nu astept sa ma contrazica nimeni si nici sa ma convinga de contrariu! Aia e, is mai urat in poze decat in realitate). Si daca crezi ca-s modest... ;D  ;D. Nu, io zic ca nu sunt. Nici modest, nici fals modest. Totusi incerc sa nu fiu prea nesimtit, afisand o inceredere excesiva si o incantare maxima fata de propria persoana (ca n-am nici d-aia!  ;D). Cum sa-ti zic, e p-acolo pe undeva...in hatisurile mintii mele.
Si aia cred ca e cea mai reusita poza pe care o am (aia si inca vreo doo.Pe alea le-as pune ca sa-l oftic pe Silviu cat eram de slab -ma rog nu eram slab, eram numa`bine- pe la 19 ani...si ce fata frumoasa era langa mine, de fapt aci e e problema, p-aia n-o so afisez niciodata, indiferent de tare mi-as dori sa ma dau io mare, tocmai pentru ca nu-s singur in ea.

--- Terminare citat ---

bit, tu ai auzit de "crop"? :P

bit:
Pai cum faci crop de la mine din brate? :o Ca eram cam suprapusi...

micaela:
nici Venus din Milo nu are brate, ce te plangi?  ;D

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:35 ---doamnele care suspina dupa bit tre' sa aiba si avizu' meu, ca sunt fratili mai mare.  ;D nu-l dau eu pe manuta oricui. ;D

--- Terminare citat ---
si io unde eram?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă