Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
iana:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 15 August 2012, 13:02 ---cred ca inca imi mai doresc ce nu am: o fetita :smitten: (fii-meu e viata mea, se intelege, dar a ramas ceva acolo, o dorinta neindeplinita.... :( ) . altfel nu-mi explic de ce in ultimul timp imi ies in cale frumuseti din astea mici care ma dau gata.
--- Terminare citat ---
Cand am nascut primul copil, am stat in salon cu o doamna care era la a doua nastere, primul copil avand 12 ani. Si m-am gandit, cu imaturitatea de atunci, de ce a asteptat atatia ani. Apoi a urmat a 2-a nastere, dar din pacate n-a fost sa fie...Am stat in salon cu o mamica ce mai avea acasa un copil de 12 ani. Si cand imi luasem gandul ca voi mai avea un copil, am nascut-o pe fiica mea. Diferenta intre fiul si fiica mea este de...12 ani.
Viata are uneori solutii neasteptate. Si primesti atatea semne, pe care insa nu le bagi in seama.
almi_gabi:
--- Citat din: valaura11 din Joi, 16 August 2012, 19:32 ---.... O ce mi-ar placea si mie sa am macar un aparat semiprofesionist....
Gabi, nu te lasa.....mergem apoi impreuna prin natura (munti, poieni,delta) si exersam :yeah: :applause:....ce zici...ma iei cu tine, ucenica? :kissing:
--- Terminare citat ---
Ce mi-ar place si mie un aparat mai performant! :) Si sa mergem la colindat cu ele .
Si ca ai zis de Delta, am gasit prin arhiva mea pozele din Delta cu SC de acum 2 ani! Ce fain este pe acolo.
Caroline:
A doua poza imi aminteste de un vis al meu de demult, in care ma plimbam cu barca printr-un peisaj exact asa. :D Las' ca vine ea si Delta de anu' asta, acus-acus. :)
almi_gabi:
Plimbarea cu salupa pe canalele din Delta mi-a ramas intiparita in minte ca unul din momentele faine din acea tabara. O sa vezi cat de frumos este!
Avem o tara deosebita. Daca ar fi sa avem numai Delta si nimic altceva din locurile frumoase din tara si turismul tot ar trebui sa fie infloritor.
valaura11:
Gabita, a doua poza e formidabila. Sa vezi atunci cand o sa avem si scule bune pe unde o sa ne aventuram...Dar pana atunci am si eu cateva imagini din Delta, de la Gura Portitei, dar nu am timp acum sa le postez. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă