Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
bit:
Sau un loc unde sa ma incolacesc ;D (ca- n exemplul de mai sus ;D)
micaela:
--- Citat din: bitek din Joi, 16 August 2012, 22:06 ---Sau un loc unde sa ma incolacesc ;D (ca- n exemplul de mai sus ;D)
--- Terminare citat ---
sa ti se intample, atunci, ca prea insisti. ;D
Guesswho:
observ ca domnii SC au ganduri fierbinti: unul vrea 3 fetite, altul pune poze cu funduri goale din continente diferite, altu` vrea sa miorlaie in sutien ;D
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 16 August 2012, 22:08 ---observ ca domnii SC au ganduri fierbinti: unul vrea 3 fetite, altul pune poze cu funduri goale din continente diferite, altu` vrea sa miorlaie in sutien ;D
--- Terminare citat ---
:2funny: zici ca vine primavara. ;D
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 15 August 2012, 13:02 ---cred ca inca imi mai doresc ce nu am: o fetita :smitten: (fii-meu e viata mea, se intelege, dar a ramas ceva acolo, o dorinta neindeplinita.... :( ) . altfel nu-mi explic de ce in ultimul timp imi ies in cale frumuseti din astea mici care ma dau gata.
--- Terminare citat ---
copila asta e adorabila, adorabila. nu te saturi sa o privesti. poate "se ia", Guess. :) o verisoara care avea doi baieti si cam regreta ca n-are si o fetita, s-a trezit la 41 de ani ca i s-a indeplinit dorinta, tocmai cand nu-si mai dorea. Intai s-a cam necajit ca o ia de la capat cu crescutu' si toate grijile aferente, la varsta la care in sfarsit rasufla mai usurata, dar acuma se bucura de pitica.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă