Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
luciamanta:
--- Citat din: Caroline din Marți, 22 Mai 2012, 21:19 ---E simplu. Cand le vizualizezi in Microsoft Windows Photo Manager, in meniurile de pe bara ai doua triunghiuri cu sageti. Da click pe unul din ele pana ajung pozele in pozitie normala. Cand inchizi, o sa-ti apara fereastra de salvare. Da Save si data viitoare vor fi ok.
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru îndrumări, Caroline. :) :kissing:
almi_gabi:
--- Citat din: NICOLAE din Marți, 22 Mai 2012, 21:24 ---Culese azi, Muscat nu e pe verticala ca Dubai unde sunt americanii mai prezenti ci mai pe orizontala ca orasele englezesti.....
--- Terminare citat ---
vazut de aici din romanica parca imi place mai mult modelul asta britanic colonial decat cel american O0
Mari_a:
:-\
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 23 Mai 2012, 09:03 --- :-\
--- Terminare citat ---
mah, nu-mi ajungea ca vad asta de cate ori ma uit pe geam acum mai o vad si aici :hammer: :faint: |o :tickedoff: :faint: :magic:
NICOLAE:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 23 Mai 2012, 08:08 ---vazut de aici din romanica parca imi place mai mult modelul asta britanic colonial decat cel american O0
--- Terminare citat ---
Sunt asa de conservatori englezii incat nu s au omorat sa construiasca zgaraie nori ca mai tot restul lumii .Numai Londra face exceptie intucat este sediul central al bancilor si in ultimii ani cate un pic orasele mari.Apropos de Muscat din ce am vazut eu 75 % din masini sunt Toyota,jeepuri,culoare alb iar casele sunt toate noi si cam la acelasi nivel de lux.Unde sunt acum AL DUQM se construieste un oras din temelii deci tineti minte peste 10 ani veti auzi de AL DUQM ca si Dubai acum.Daca nu gaseste Chevron vreo comoara in Vama Veche :))))).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă