Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (379/826) > >>

Caroline:
Hmmm... ce se mai plimba unii. Imi vine si mie dorul de duca.  :magic:

almi_gabi:

--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 23 Mai 2012, 11:11 ---....Unde sunt acum AL DUQM se construieste un oras din temelii deci tineti minte peste 10 ani veti auzi de AL DUQM ca si Dubai acum.Daca nu gaseste Chevron vreo comoara in Vama Veche :))))).

--- Terminare citat ---

peste 10 ani un oras nou , peste 100 vom purta turbane si voaluri la cum evolueaza astia  :whistle:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 23 Mai 2012, 11:38 ---Hmmm... ce se mai plimba unii. Imi vine si mie dorul de duca.  :magic:

--- Terminare citat ---

mah, nu te du' asa de tanar  :magic:

silviu:
10 fotografii vechi şi INCREDIBILE. Dar 100% adevărate

NICOLAE:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 23 Mai 2012, 12:38 ---peste 10 ani un oras nou , peste 100 vom purta turbane si voaluri la cum evolueaza astia  :whistle:

mah, nu te du' asa de tanar  :magic:

--- Terminare citat ---
....lumea din Oman este foarte de treaba si foarte deschisa fata de  sirien spre exemplui,sau  un iordanian (ala care are o fata de zici ca i a furat camila in timp ce se ruga) ...chiar am un ciutan din oman care azi ma intrebat cat costa biletul de avion pana n romania cica vrea sa mearga sa cunoasca o fata  ;D ;D.de turbane sa stii ca nu s asa la intamplare ,este o necesitate oricand se poate pune de o furtuna de nisip de ti intra si n ..ochi si e bine sa l ai la indemana;la fel si cearsafurile de pe ei sunt folositoare impotriva expunerii directe la soare ,sunt din matase si praful nu se depune....

almi_gabi:

--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 23 Mai 2012, 21:11 ---......,sunt din matase si praful nu se depune....

--- Terminare citat ---

s-ar putea sa ai dreptate dar cred ca te referi la cei mai instariti; cei de prin zonele chiar de desert, de prin satele izolate si oaze nu prea ii vad sa poarte matase !!  ???

--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 23 Mai 2012, 21:11 ---....chiar am un ciutan din oman care azi ma intrebat cat costa biletul de avion pana n romania cica vrea sa mearga sa cunoasca o fata  ;D ;D.....

--- Terminare citat ---

nu stiu ce inseamna ciutan  ???
cat despre fete am inteles ca pe la ei este destul de strict cu femeile  :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă