Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (231/826) > >>

ama:
e facuta in Corfu anul acesta

nu ma intelegeti gresit , ca vreau sa ma laud ca am fost acolo :)

doar ca imi place f mult , mi se pare un pic melancolica

am mai multe care imi plac , mie greu sa aleg una

janeta:

--- Citat ---Da, e foarte friumos acolo pe Valea Marului. Am vrut sa particip si eu la un workshop de fotografie acolo dar anul asta a fost mai zbuciumat. Poate la primavara.
--- Terminare citat ---

manfred , dragule , confunzi Poiana Marului ( despre care vorbea Varsator38) cu Valea Marului care e in Arges , langa Pitesti . adica taman acolo unde am eu o casuta intrun varf de deal  :D

iaca o poza facuta acolo ( la Valea Marului ) intro seara de octombrie anul acesta . o postez ca sa vedeti si voi ceva putin...ciudat .
click pe poza pentru a o mari

almi_gabi:

--- Citat din: varsator38 din Miercuri, 26 Octombrie 2011, 20:01 ---....Cascadă pe Valea Şucului.
peisajele sunt de vis!

--- Terminare citat ---

--- Citat din: ama din Miercuri, 26 Octombrie 2011, 22:18 ---e facuta in Corfu anul acesta
nu ma intelegeti gresit , ca vreau sa ma laud ca am fost acolo :)
doar ca imi place f mult , mi se pare un pic melancolica
am mai multe care imi plac , mie greu sa aleg una

--- Terminare citat ---

fetelor - apa  8) - parca acus' m-as baltaci nitel cu picioarele prin apa (o conditie doar - sa aiba peste 25 grade - Celsius nu Fahrenheit  ;D )

jani - eu nu vad nimic in poza ta - ce ar trebui sa vad  ???- sau asta e ciudat   :o

janeta:
formele acelea hexagonale , dintre care una e chiar rosie , gabitz . mareste poza si ai sa vezi

almi_gabi:
aha, alea - credeam ca e murdar monitorul  ;D
ti-au facut cumva si vreo vizita hexagoanele?
or fi fost vecini de-ai lui saturn  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă