Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
ama:
e facuta in Corfu anul acesta
nu ma intelegeti gresit , ca vreau sa ma laud ca am fost acolo :)
doar ca imi place f mult , mi se pare un pic melancolica
am mai multe care imi plac , mie greu sa aleg una
janeta:
--- Citat ---Da, e foarte friumos acolo pe Valea Marului. Am vrut sa particip si eu la un workshop de fotografie acolo dar anul asta a fost mai zbuciumat. Poate la primavara.
--- Terminare citat ---
manfred , dragule , confunzi Poiana Marului ( despre care vorbea Varsator38) cu Valea Marului care e in Arges , langa Pitesti . adica taman acolo unde am eu o casuta intrun varf de deal :D
iaca o poza facuta acolo ( la Valea Marului ) intro seara de octombrie anul acesta . o postez ca sa vedeti si voi ceva putin...ciudat .
click pe poza pentru a o mari
almi_gabi:
--- Citat din: varsator38 din Miercuri, 26 Octombrie 2011, 20:01 ---....Cascadă pe Valea Şucului.
peisajele sunt de vis!
--- Terminare citat ---
--- Citat din: ama din Miercuri, 26 Octombrie 2011, 22:18 ---e facuta in Corfu anul acesta
nu ma intelegeti gresit , ca vreau sa ma laud ca am fost acolo :)
doar ca imi place f mult , mi se pare un pic melancolica
am mai multe care imi plac , mie greu sa aleg una
--- Terminare citat ---
fetelor - apa 8) - parca acus' m-as baltaci nitel cu picioarele prin apa (o conditie doar - sa aiba peste 25 grade - Celsius nu Fahrenheit ;D )
jani - eu nu vad nimic in poza ta - ce ar trebui sa vad ???- sau asta e ciudat :o
janeta:
formele acelea hexagonale , dintre care una e chiar rosie , gabitz . mareste poza si ai sa vezi
almi_gabi:
aha, alea - credeam ca e murdar monitorul ;D
ti-au facut cumva si vreo vizita hexagoanele?
or fi fost vecini de-ai lui saturn ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă