Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
varsator38:
--- Citat din: janeta din Joi, 27 Octombrie 2011, 00:12 ---
manfred , dragule , confunzi Poiana Marului ( despre care vorbea Varsator38) cu Valea Marului care e in Arges , langa Pitesti . adica taman acolo unde am eu o casuta intrun varf de deal :D
iaca o poza facuta acolo ( la Valea Marului ) intro seara de octombrie anul acesta . o postez ca sa vedeti si voi ceva putin...ciudat .
click pe poza pentru a o mari
--- Terminare citat ---
da,ai dreptate Janeta...e vorba de Poiana Marului,nu de Valea Marului...cu toate ca,sigur peisajele sunt de deosebite in ambele locuri.
trebuie sa constatam live ;)
esti de acord?
iar Manfered obligatoriu sa faca fotografii la fata locului sa ne elucidam ;).
Manfred:
Ha, am scris Valea Marului in loc de Poiana Marului, Janeta e de vina! :) :) Ce ti-e si cu mintea omului... :) :) :) :)
Eu insa voiam sa scriu despre acea Poiana Marului de linga Caransebes, acolo era workshopul despre care vorbeam.
Uite o imagine de la workshop-ul de acum doi ani realizat de Grig, un fotograf din Timisoara care imi place mult.
Manfred:
O banca goala asteapta intr-un parc....
almi_gabi:
--- Citat din: Manfred din Joi, 27 Octombrie 2011, 13:06 ---......
Uite o imagine de la workshop-ul de acum doi ani realizat de Grig, un fotograf din Timisoara care imi place mult.
--- Terminare citat ---
am si eu o nelamurire si n-am pe cine sa intreb - la ce foloseste "ceaunul" ala de il tine domnu in brate - si vorbesc serios - am tot vazut la shooting-urile de portret astfel de "vele" si nu m-am lamurit care e scopul lor ???
Manfred:
"Ceaunul" e o blenda si are rolul de a dirija lumina ambientala spre subiect. Tot secretul unei fotografii reusite sta in principal in lumina si abia apoi in priceperea fotografului, aparat, etc.
Poti folosi ca blenda orice suprafata alba, chiar si o placa de polistiren.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă