da' nu prea iti iese
carne prajita, ceapa prajita...
incerc sa mananc cat mai sanatos
Ce inseamna asta (pe scurt): un consum moderat de alimente/zi, multe fructe si legume, 1-2 portii de lactate/zi, combinatii corecte intre alimente, gen carne/branza cu salata, de regula nu combin carbohidratii cu proteine(dar mai sunt si situatii de exceptie

), fructele le mananc cu jumatate de ora inainte de masa, am o zi pe saptamana cand mananc numai legume si fructe, ultima masa nu mai tarziu de ora 19
.din astea.
Regulile de mai sus sunt deja un mod de viata, asa ca nu am nevoie sa tin diete (cred ca nici n-as putea), dar, cu moderatie, imi permit sa-mi satisfac orice pofta. Motto-ul meu e mananc orice, dar nu oricat.

Singura chestie de care nu reusesc sa ma tin, dar inca perseverez e sa beau lichide, 1,5-2 l/zi. Am zile in care daca ajung la 1 l, iar in asta bifez 1-2 cafele mari, ceea ce nu-i deloc ok. Dar cum sa beau daca nu mi-e sete? Daca aveti careva idei de pacalit lipsa de sete, le primesc cu interes.

Silviu, ce spui tu:carne prajita, ceapa prajita nu se potriveste in cazul meu, eu nu prajesc niciodata ceapa, o fierb in apa cu ulei, am obiceiul asta de ani de zile dupa ce m-am luptat cu un ulcer si-am invins

. In reteta din link totul se prajeste, dar eu gatesc dupa metoda mea.
Mea culpa: mi-a fost mai usor sa postez link-ul decat sa povestesc cum procedez eu.

Am si eu o curiozitate, Silviu, daca imi permiti: tie iti scapa ceva?