am descoperit azi un subiect interesant
despre cafea
http://www.femeia.ro/culinar/trucuri/cum-se-prepara-cafeaua-turceasca-originala.htmleu beau cafea de f multi ani
am inceput in liceu
mama o ascundea de mine, stiind ca nu e buna pt copii

numai ca eu descoperisem locul si luam cate putin, sa nu se prinda
apoi in facultate beam mai ales in sesiuni
dupa facultate, desi era nu se gasea, erau anii 85, tot beam, dar mai rational
era un ritual
ajungeam la birou, imi puneam cafea si zahar in cana si un pic de apa
incepeam sa frec cafeaua si cine nu stia ma inteba , cu un pic de invidie, daca fac ness
apoi completam cu restul de apa si bagam fierbatorul inauntru
trebuia sa fiu f atenta cand sa intrerup fierbeream sa nu dea peste cana
imi parea rau dupa cafeaua pierduta mai ales, dezastrul de pe birou conta mai putin
acum imi fac o cafea dimineata
pun cafeaua si zaharina in cana si torn apa fiarta deasupra
dupa 10 min torn un pic de apa rece, ca sa se raceasca sa o pot bea mai repede
ciudat e ca nu am incredere in cafeaua facuta de altii
din start mi se pare ca e proasta, ca e prea slaba, prea dulce, etc
parca imi e teama sa o gust
hachitze de om batran, deh!