Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
Caroline:
Pai, asa fac si eu. Gratie maica-mii, care tine gradina updated, toate cele de-ale gurii se rup si se-aduc de la gradina in ziua in care se si gatesc. ::) Pana si iaurtul din sosul de usturoi e lapte prins din lapte crud, direct de la producatori. Daca tot am zis ca fac downshifting, ma indrept incet-ince spre row si vegan...
Matei:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 20:58 ---Pai, asa fac si eu. Gratie maica-mii, care tine gradina updated, toate cele de-ale gurii se rup si se-aduc de la gradina in ziua in care se si gatesc. ::) Pana si iaurtul din sosul de usturoi e lapte prins din lapte crud, direct de la producatori. Daca tot am zis ca fac downshifting, ma indrept incet-ince spre row si vegan...
--- Terminare citat ---
bine faci daca poti!
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Vineri, 10 August 2012, 14:36 ---"tortionara" de serviciu s-a intors! :) draga mea, tu nu vrei sa stii din ce consta meniul meu in ultima vreme! :)
--- Terminare citat ---
am ajuns in stadiul in care nu ma mai poate mira nimic. incearca-ma! :)
so, care-i meniul? ::)
--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 20:58 ---Pai, asa fac si eu. Gratie maica-mii, care tine gradina updated, toate cele de-ale gurii se rup si se-aduc de la gradina in ziua in care se si gatesc. ::) Pana si iaurtul din sosul de usturoi e lapte prins din lapte crud, direct de la producatori. Daca tot am zis ca fac downshifting, ma indrept incet-ince spre row si vegan...
--- Terminare citat ---
Caroline, te invidiez ca savurezi produse naturale, crescute in gradina. :) stiu, nu-i un sentiment deloc inaltator :-[ , dar, avand in vedere ce nebunii de fructe si legume ne servesc comerciantii, chiar esti o norocoasa. Mi-a adus cineva niste rosii de gradina de la tara, doamne! o nebunie! carnoase, gustoase cum mancam in copilarie la bunicii mei.
--- Citat din: bitek din Duminică, 29 Iulie 2012, 22:44 ---Frigaruile le-am asezonat cu un sos facut din iaurt cu usturoi pisat si castraveti din gradina tocati marunt-marunt, plus cateva fire de marar rupte cu mana si aruncate-n graba acolo iar pastravii i-am completat cu Feteasca alba de Samburesti bruuuumata!
--- Terminare citat ---
asta cred ca-i sos tzatziki....merge fain cu carnea la gratar, dar si cu cartofii la cuptor ;)
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 10 August 2012, 22:12 ---am ajuns in stadiul in care nu ma mai poate mira nimic. incearca-ma! :)
so, care-i meniul? ::)
--- Terminare citat ---
seara, salata de rosii cu branza, uneori ardei gras, uneori castraveti. vorba lui bitek, mai iau si cate o mana de masline si le arunc acolo. marar n-am. asezonez totul cu bere rece (profit si eu ca my little better half e plecata la bunici si-mi fac de cap in bucatarie!). si pepene rosu! in timpul zilei mi-am facut "abonament" pe la un restaurant sau altul, nimic pretentios.
Guesswho:
pai e foarte bine, salata e minunata vara, cand avem varianta de legume eco la piata. genul asta de salata cu branza si masline consum si eu aproape zilnic. uneori mai adaug ou fiert sau piept de pui facut pe gratar si taiat cuburi. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă