Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
almi_gabi:
arata apetisant !! :food:
Guesswho:
am pregatit aseara niste fasole pastai cu smantana si pulpa de porc. poza nu pun ca nu mi se pare deloc aspectuos meniul, dar gustul e fantastic.
reteta mea: am calit ceapa in unt, am adaugat fasolea pastai si pulpa de porc putin calita in unt separat, am potrivit de sare si piper, le-am fiert pana s-a inmuiat carnea. la sfarsit am adaugat usturoi pisat, am mai dat un clocot, apoi smantana si cateva linguri de parmezan ras. A iesit un deliciu!
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 10 August 2012, 14:20 ---am pregatit aseara niste fasole pastai cu smantana si pulpa de porc. poza nu pun ca nu mi se pare deloc aspectuos meniul, dar gustul e fantastic.
reteta mea: am calit ceapa in unt, am adaugat fasolea pastai si pulpa de porc putin calita in unt separat, am potrivit de sare si piper, le-am fiert pana s-a inmuiat carnea. la sfarsit am adaugat usturoi pisat, am mai dat un clocot, apoi smantana si cateva linguri de parmezan ras. A iesit un deliciu!
--- Terminare citat ---
"tortionara" de serviciu s-a intors! :) draga mea, tu nu vrei sa stii din ce consta meniul meu in ultima vreme! :)
Caroline:
Meniul meu in ultima vreme seamana in exclusivitate cu poza lui bitek...
Matei:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 20:42 ---Meniul meu in ultima vreme seamana in exclusivitate cu poza lui bitek...
--- Terminare citat ---
tradare pe toata linia! meniul tau este ca in poza lui bitek! deci si bitek are cam aceleasi apucaturi "sadice" ca si guesswho? :o abia acum am vazut, textul lui este demn de jamie oliver! auzi tu:
--- Citat din: bitek din Duminică, 29 Iulie 2012, 22:44 ---....
Frigaruile le-am asezonat cu un sos facut din iaurt cu usturoi pisat si castraveti din gradina tocati marunt-marunt, plus cateva fire de marar rupte cu mana si aruncate-n graba acolo iar pastravii i-am completat cu Feteasca alba de Samburesti bruuuumata!
--- Terminare citat ---
"fire de marar rupte cu mana si aruncate-n graba acolo..." pai asta este poem nu altceva, in locul lui le-as pune marca inregistrata.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă