Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
Caroline:
Eu nu mai mananc zahar, ulei rafinat (doar crud, presat la rece), faina etc. Asa ca... inventam retete din gradina:
Azi am facut peste oceanic rasol (la aburi) cu oregano, ulei de masline, usturoi si lamaie; ca garnitura - frunze de hrean (e prima data cand de la hrean nu folosesc doar radacina, ci frunzele - nervura principala se scoate, ca e prea tare, partile laterale se rup in bucati si se fierb cu ceapa calita si usturoi, ca si spanacul); cu mamaliga. Mmmm... :buck2:
Alta reteta cu frunze de hrean: atunci cand se utilizeaza in sarmalute, in loc de frunzele de vita-de-vie:
http://www.petitchef.ro/retete/sarmale-in-frunze-de-hrean-fid-791423
Reteta fara carne este la origine greceasca si sarmalutele se numesc Dolmades.
Guesswho:
azi am votat in unanimitate pentru carne pe gratar, asa ca ne-am aprovizionat cu de toate; mici, carnati, ceafa de porc, pulpe de pui....fiecare dupa preferinte. baietii au incins focul si noi, doamnele, asteptam sa fim servite :thumbup:... io recunosc ca aproape am si uitat cum e sa fiu servita ::)
almi_gabi:
in ultimile zile m-am "orientat" catre fructe si inghetata!
asta cu visine, de exemplu, e o nebunie, un pic acrisoara si rece, miam, miam! :angel:
Parfait cu visine
Matei:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 16 Iulie 2012, 07:43 ---in ultimile zile m-am "orientat" catre fructe si inghetata!
asta cu visine, de exemplu, e o nebunie, un pic acrisoara si rece, miam, miam! :angel:
Parfait cu visine
--- Terminare citat ---
domnisoara draga, aceasta este o lovitura... stii s-o faci? inghetata.
silviu:
si io tot catre fructe... asta cu visine e o nebunie. un pic dulcisoara si rece, miam, miam :angel:
visinata
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă