Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
micaela:
da, luni sunt rusaliile si picii mici si picii mari nu au scoala. yes! :thumbup:
si eu ma duc sa ma-mbaiez. :)
Caroline:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 22:32 ---da, luni sunt rusaliile si picii mici si picii mari nu au scoala. yes! :thumbup:
--- Terminare citat ---
Nici io nu am scoala luni! :dance: Da' nu ma gandesc sa fac nimic (nici macar de mancare)... ma mananca degetele de o... acuarela. :oops:
Mari_a:
Sarmalute? Mmmmm miammmiii! Si mie-mi plac! Cand plecam la Iasi?
Am mancat mai demult la un restaurant mediteranean "greek dolmades": sarmalute in foi de vita dulci, cu stafide, cu zahar, cu scortisoara
O nebunie! Sunt retete pe net (de ex. : http://www.restaurantedelux.ro/bucatarie/sarmalute-foi-vita-dolmades.html ), le-am incercat, dar nu stiu, ori sunt ceva secrete, ori mancarea la cazan e intotdeauna mai buna
ca mie niciodata nu mi-au iesit ca ale lor
Erau subtiri-subtiri, mai subtiri ca astea din poza
Caroline:
Sarmalutele in foi de vita grecesti se servesc numai reci ca aperitive si sunt facute fara carne, cu umplutura de orez si diferite condimente (oregano, neaparat, asta stiu, dar nu sunt dulci), stropite cu ulei de masline si zeama de lamaie. Alte retete or fi din alea "romanizate"... ;)
Mari_a:
Da, da, reci si fara carne... aveau numai orez si tot felul de "boabe", mai mari sau mai mici, dintre care n-am identificat decat stafidele...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă