Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (191/261) > >>

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 22:32 ---da, luni sunt rusaliile si picii mici si picii mari nu au scoala. yes!  :thumbup:

--- Terminare citat ---
al meu pici mic e in vacanta oficial, le-a zis ca dupa serbare (care a fost miercuri) nu tre` sa mai vina la gradi ca e vacanta, gata  |o. a se citi ca iese la pensie doamna educatoare si nu mai are chef sa-si bata capul cu ei...asa ca, il tin acasa  :(

micaela:
si de-aia esti trista?  :)

Guesswho:

--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 22:34 ---Sarmalute? Mmmmm miammmiii! Si mie-mi plac! Cand plecam la Iasi?
Am mancat mai demult la un restaurant mediteranean "greek dolmades": sarmalute in foi de vita dulci, cu stafide, cu zahar, cu scortisoara… O nebunie! Sunt retete pe net (de ex. : http://www.restaurantedelux.ro/bucatarie/sarmalute-foi-vita-dolmades.html   ), le-am incercat, dar nu stiu, ori sunt ceva secrete, ori mancarea “la cazan” e intotdeauna mai buna… ca mie niciodata nu mi-au iesit ca ale lor… Erau subtiri-subtiri, mai subtiri ca astea din poza…

--- Terminare citat ---

interesante sarmalutele astea, n-am facut niciodata...da e de notat reteta si de incercat. Merci, Maria  :flori:

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 23:00 ---si de-aia esti trista?  :)

--- Terminare citat ---
ei, foarte trista nu-s, e mai trist emoticonul ala  ;D
mi-a cam dat insa planurile peste cap, ma bazam pe gradi inca 3 saptamani, dar asta e, ne adaptam din mers  ;)

Caroline:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 23:00 ---si de-aia esti trista?  :)

--- Terminare citat ---

Exact aia era sa intreb si eu, da' m-am abtinut. (Zau, chiar prea multe coincidente in seara asta...  :o )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă