Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (187/261) > >>

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Joi, 31 Mai 2012, 21:40 --- in seara asta am "mancat" o bere pana acum, asadar acum ma voi aseza la masa si voi incepe cu guesswho (cu mancarurile prezentate de ea, vreau sa spun) si voi termina cu capsuna... fetelor m-ati omorat! cum de mai aveti timp si pasiune pentru asa ceva, in ziua de azi, chiar ca nu stiu. 

--- Terminare citat ---
sa ai pofta!  :)
io am grija ca gatitul sa ramana pasiune, deci cand simt ca nu am timp/chef, nu gatesc. simplu.
comand ceva acasa sau ies la un restaurant, gatesc ceva semipreparat care doar trebuie bagat in cuptor.... ;)

Guesswho:
Pentru seara asta am pregatit lasagne cu carne, deja sunt la cuptor.
Atasez si-o reteta  pentru doritori http://www.savuros.com/reteta/9290/lasagna-cu-carne-ciuperci-branza-topita-si-sos-bechamel
Lasagna mea e cumparata, doar am pus-o la copt, nu m-am spetit deloc pregatind-o... ::)

Matei:
acesta este un topic care trebuie evitat. definitiv. pe aici misuna niste persoane nemiloase.

Caroline:
Subscriu categoric!  :crazy2: Tocmai ieri am pus mana pe o cutie de foi de lasagna in supermarket si am lasat-o acolo, optand pentru ceva mai usor, ca acuma sa-mi vina Guess cu poza si reteta...  :oops:

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 10:57 ---acesta este un topic care trebuie evitat. definitiv. pe aici misuna niste persoane nemiloase.

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 15:37 ---Subscriu categoric!  :crazy2: Tocmai ieri am pus mana pe o cutie de foi de lasagna in supermarket si am lasat-o acolo, optand pentru ceva mai usor, ca acuma sa-mi vina Guess cu poza si reteta...  :oops:

--- Terminare citat ---

inteleg, mea culpa! :blush:
de acum n-o sa mai postez retete, ci doar poze  :2funny:...e mai bine?  :D

On-topic: azi am vorbit de dimineata cu cineva care m-a anuntat ca face sarmalute in foi de vita....deja salivam numai cat mi-a spus, eu sunt inebunita dupa ele.  ::) mi-am rotit ochii ca emoticonul asta  ::)  si am facut o descoperire: via maica-mii are funze fragede, numai bune pt sarmalute. mi-am mai rotit ochii prin frigider si camara si-am gasit tot ce-mi trebuia pentru sarmale. asa ca, m-am apucat de treaba....
reteta aici  http://www.teobucatar.ro/2012/05/sarmalute-in-foi-de-vita.html
nu-i asa ca arata bine? iar gustul e sublim, va zic io

pentru musafirii mei, deloc mofturosi am pregatit niste frigarui ca se fac usor si cu minim de efort si le-am scaldat cu bere  ;)

iar la desert, inghetata

Un mic festin... ^-^

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă