Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (186/261) > >>

capsuna:
N-au incaput pozele intr-un mesaj... deci e serial!

Guesswho:

--- Citat din: capsuna din Joi, 31 Mai 2012, 16:20 ---Guesswho la prajituri cel mai bun blog mi se pare cel al Laurei Sava,

--- Terminare citat ---

da, are foarte multe retete delicioase si ce-mi place e ca reusesc in proportie de 100%, din retetele pe care le-am incercat de pe blogurile cu imagini n-am dat gres niciodata.
si Gabriela Cara are un blog fain, sa te uiti la torturi, eu am cautat o inspiratie pentru ornat tortul de maine, dar nu-s nici la degetul ei mic  :(.
Au participat, ea si sotul, la "Cireasa de pe tort", nu i-am vazut la tv, dar am vazut minunea de tort pe blog. Sunt bestiali, se cunosc ca au o pasiune pentru gatit, formeaza o echipa pe cinste.
Eu am facut la un revelion tortul asta  http://gabrielacara.blogspot.com/2009/01/tort-winter-cu-portocale.html si am primit aplauze, la propriu! :thumbup:
tortul moccacino am zis ca nu-l mai fac cat sunt single ca e pacat sa-l savurez doar eu , asa ca ramane pe lista de asteptare alaturi de sufletul pereche  :D
merge super alaturi de-o cafea, reteta aici http://gabrielacara.blogspot.com/2011/05/tort-moccacino.html

Guesswho:

--- Citat din: capsuna din Joi, 31 Mai 2012, 16:20 ---Si pentru Matei cateva prajituri facute de mine in pozele atasate   :D

--- Terminare citat ---
stiu ca erau pentru Matei, dar nu m-am putut abtine sa nu trag cu ochiul  :blush:....felicitari, capsuna! :applause: arata foarte bine si cred ca au fost si tare gustoase!  :)

capsuna:
Multumesc...
Super arata torturile Gabrielei Cara, blogul acesta chiar nu il vizitasem pana acum, o sa testez cate ceva cu siguranta.

Matei:
saru'mana pentru prajituri, capsuna, arata delicios, la fel cum delicios suna si id-ul tau de altfel! in seara asta am "mancat" o bere pana acum, asadar acum ma voi aseza la masa si voi incepe cu guesswho (cu mancarurile prezentate de ea, vreau sa spun) si voi termina cu capsuna... fetelor m-ati omorat! cum de mai aveti timp si pasiune pentru asa ceva, in ziua de azi, chiar ca nu stiu.  sunt cam gourmand de felul meu. ma corectez, guesswho, am vrut sa spun ca daca mergeati la master chef maturati cu caricaturile acelea de participanti.  parerea mea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă