Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
silviu:
daca intalnesti sufletul-pereche si vrea sa te pupe, o sa mirosi a usturoi :(
Guesswho:
usturoiul prelucrat termic nu mai miroase ca acel crud si gustul i se schimba. asa cum l-am gatit eu nici nu se simte, de asta l-am gatit asa, sperand ca sufletul pereche va ajunge, chiar daca mai tarziu.... :whistle: dar n-a aparut nici macar in vis
totusi, Silviu, nu fi trist, eu "simt" ca va veni candva ;D
Azi inca nu stiu ce gatesc, poate voi fi mai inspirata diseara. deocamdata ma rasfat cu struguri si ceai de portocale cu rooibos, are o aroma aparte.
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 11:15 ---usturoiul prelucrat termic nu mai miroase ca acel crud si gustul i se schimba. asa cum l-am gatit eu nici nu se simte, de asta l-am gatit asa, sperand ca sufletul pereche va ajunge, chiar daca mai tarziu.... :whistle: dar n-a aparut nici macar in vis
totusi, Silviu, nu fi trist, eu "simt" ca va veni candva ;D
--- Terminare citat ---
pai da catigoric!
Guesswho:
Silviu, inspira-ma pt diseara, please :flori:
Guesswho:
cum ajutor de la Silviu n-am primit, cheful de dimineata de gatit m-a cam parasit asa ca in seara asta voi comanda ceva....muschiulet de vita cu sos de vin rosu si ciuperci....yummy, imi place combinatia ^-^
ca desert, eclere cu frisca si caramel ::) (fac astia cele mai gustoase eclere din oras)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă