Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
silviu:
gata si io cu meniul pentru pranz:
- supa de ceapa cu sos de limba
- piept de pui fara pat cu sos de limba
- pentru desert am dulceata de vinete cu sos de limba
Guesswho:
mda, la vreo 10 min dupa ce hotarasem ce gatesc, suna telefonul, erau prietenii care urmau sa ne viziteze. au avut o alta propunere avand in vederea ziua care se arata superba de dimineata: gratar la curte, ei stau la casa si s-au gandit sa profitam de aer, de soare. Eu, care am citit principiile spiritualitatii indiene, hotarata sa nu ma mai opun noului, neprevazutului am zis:"bine, fie" pocnind din calcaie ca Mary Poppins :2funny:
Asa ca am petrecut o zi minunata la soare, am mancat bine gatit de altii, am ras pe saturate, copiii au alergat atat ca fii-meu ii lat.
Stiau indienii asta ce spuneau, bag de seama ::)
Silviu,retetele, o poza, un link, ceva si pt muritori nu pui? :P (emoticonul e in ton cu delicatesele tale)
desertul pare cel mai.....trasnet. ;D
silviu:
pfuuuu!!! iar n-ai gatit :(
nu mi-a iesit desertul >:( partea buna e ca am adaugat putin ulei, putina ceapa si am salata de vinete la desert :thumbup:
Caroline:
Azi e una dintre acele zile (rare) in care am chef sa uit de chestiunile serioase si sa mananc prostioare. Drept urmare, o sa-mi fac o omleta cu sunca si ardei iute tocat, insotita de o salata de rosii, castraveti, gogosari si ceapa verde, toate proaspete, cu ulei de masline si oregano. Ce puii mei, sa simt si eu ca e primavara! Nu postez poze, ca e prea banal. Weekend, cu pofta! :)
Guesswho:
in seara asta fac pulpe de pui la cuptor cu salata.
Reteta de pulpe e pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. pana faceti, credeti-ma pe cuvant. :)
Preparare: pulpe de pui dezosate, se spala, se scurg, se adauga sare, putin piper si doi catei de usturoi pisati. Se pun la cuptor, la inceput la foc mic ca sa lase carnea din sucul propriu, apoi se mareste temperatura, eu le las cam 30 min la 150 grade. Delicioase si dietetice ;)
Salata reteta aici:
http://dana2dor.blogspot.com/2008/11/salata-happy-family.html
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă