Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
FIF:
ciorba de peste se face din 5-6-7 feluri de peste! se pun la fiert legumele - ceapa, morcovi, cartofi, telina , patrunjel, si cand sunt aproape gata (mai trebuie fiert 8-10 minute) se baga pestele, intai cel mai mic (caras, babusca, bibanel, rosioara...) si deasupra bucatile mari (crap, somn, salau....) . cand a inceput din nou sa fiarba mai trebuie lasat 6-7 minute, pana incepe pestele sa se scufunde. GATA! pestele mic se da la pisici (e numai pentru gust). se serveste cu mujdei si otet. nu ma intrebati de valori nutritive ca imi aduc aminte de regim!!!!!! hihihi
marcutza:
@FIF moaaaa, mi-a lasat apa in gura :)))
o saramura ceva? :D
maria171:
ciorba de peste cu mujdei?
eu doar ciorba de burta o manac cu usturoi
otet, da si eu pun
pestele are e defecte
1. are solzi, care zboara prin toata bucatarie cand ii cureti si peste care dai si la 2 saptamani dupa
2. are oase si atunci cand iti e foame nu prea ai rabdare sa le alegi
in rest, e super ok
FIF:
invitatia la jurilovca e deschisa! in curte nu se vad solzii ;D (despre oase, te rog sa nu ma provoci ca imi aduc aminte cate indura doamnele pentru doua ore de "frumusete" cand de fapt sunt deja frumoase)
marcutza:
@maria171
se gasesc pesti curatati, eviscerati ...chestii de genul asta iar pt oase, exista file :)
@FIF s-ar putea sa se umple curtea la Jurilovca, poate organizam ceva in acest sens cand dau caldurile :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă