Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (6/261) > >>

admin:
Arata bine, dar ardeii colorati este bine sa se foloseasca doar la ornare si culoare a mancarii. Pt ca sunt din plastic. Sau cel puti asa cred dupa ce am gustat din unul. Eu care sunt obisnuit sa mananc doar din gradina, iarna este un chin cu rosiile, ardeii si castravetii care n-au nici un gust. Asa ca prefer sa consum doar gatit plasticul. Am si acum in sera, da uite acum mi-am amintit ca pun niste poze cu rasadurile, cca 300 fire de rosii si vreo 200 de ardei. Pe 15 aprilie pun cornichonii si toata vara, culeg, fara sa fac nici un efort de plivit sau sapat. Le plantez printre flori, asa ca nu se vad pt a da o nota inestetica si vad ca si convietuiesc bine impreuna. Ardei pe care-i face Ionut poate nu sunt atat de estetici dar sunt grozavi la gust. Acum 10 minute am primit un telefon pt un grup si ma intrebau de Ionut...

marcutza:
poze, poze sa te credem  ;D

admin:
Uite pun mai jos cateva din operele lui Ionut:

marcutza:

--- Citat din: admin din Vineri, 19 Martie 2010, 12:06 ---Am si acum in sera, da uite acum mi-am amintit ca pun niste poze cu rasadurile, cca 300 fire de rosii si vreo 200 de ardei.
--- Terminare citat ---

Poze  ;D

almi_gabi:
Vin şi eu cu o reţetă, nu este de post dar e bună.

Paste cu pui si lamaie
Ingrediente
500 g paste
2 bucati piept pui taiat fasii
3 catei de usturoi taiati feliute
1/4 lingurita piper rosu pisat
3 linguri ulei de masline
patrunjel proaspat taiat fin pentru garnisire
2 lamai
1/2 cana parmezan ras
sare, piper

Mod de preparare

Fierbeti pastele intr-o oala mare de apa fiarta cu sare si o lingurita de ulei, apoi scurgeti-le.

Piperati si sarati puiul. Incalziti o tigaie mare la foc mediu si adaugati puiul; tineti-l pe foc pana cand se rumeneste si se prepara complet, apoi scoateti-l pe o farfurie si feliati-l.

Adaugati usturoi si piper rosu intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei de masline si sotati.

Adaugati pastele fierte, apoi puiul, sare si piper dupa gust si patrunjel taiat. Deasupra turnati sucul de la 2 lamai si parmezanul ras.

Vi se pare greu? Sa stiti ca patrunjelul si lamaia ii da un gust aparte.

Pofta buna! 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă