Am găsit si cafeaua despre care vorbeam, de admirat caimacul.
Poftiţi şi gustaţi! 
manfredinho, mersi mult pentru ca ti-ai amintit sa postezi poza. Este intr-adevar foarte frumoasa. Imi aminteste de cafeaua pe care am baut-o in micul gazebo, in fata la Hagia Sofia din Istambul: o ceasca mica, alba cu cea mai delicioasa cafea pe care am baut-o vreodata. Si caimac la fel, ca in ceasca ta. Fara floare insa…
Si m-am gandit ca ar mege cu un dulce, asa ca mi-am pus sortul de "cratitareasa"

si am pregatit un bavarois de ciocolata, de data aceasta. Foarte simplu de preparat si foarte gustos. O tableta de 250 g de ciocolata semi amaruie, o cutie de lapte evaporat si o cutie de lapte condensat. Se bate laptele evaporat (tinut in frigider inainte) pana devine ca o frisca tare. Se incorporeaza usor ciocolata topita la bain marie si laptele condesat. Se pune in forma si se lasa la frigider cateva ore. Pentru a scoate bavarois-ul din forma foarte usor, se scufunda forma pentru cateva secunde intr-un recipient cu apa fierbinte.
V-ati gandit vreodata ce e cu laptele evaporat si cel condensat? Ambele s-au fabricat inainte de existenta frigiderului si pentru a avea lapte la dispozitie in orice moment. Lapte conservat, 0 euri sau alte substante prezervante. Celui evaporat i-au fost extrase ¾ din continutul de apa. Cel condensat este deshidratat partial si adaugat in schimb zahar. Laptele evaporat are o proprietate care-l face foarte folositor in cofetarie, tinut in frigider sau congelator, atunci cand il bati cu mixerul, creste volumul si devine ca o frisca. Daca fierbem o cutie de lapte condensat in oala de presiune, timp de o ora, obtinem un delicios dulce de leche sau manjar de leche, sau caramel, ce poate fi folosit la randul lui in produse de cofetarie sau uns pe paine. E pacat ca nu se fabrica si in Romania, din aceasta cauza, la unele magazine, ambele produse se vand ca si cand ar fi de lux.
sunt convinsa ca vei imparti bavarois-ul cu toata lumea!