Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (40/261) > >>

steliana:
câtă glicemie şi colesterol s-a consumat la cheia....
am dres cu... fasole bătută... :D

EUGENIA110:

--- Citat din: silviu din Luni, 24 Mai 2010, 22:33 ---
--- Citat din: eugenia110 ---Ayouni, imi plac dulciurile, si sa le fac si sa le maninc, dar ce ma fac cu nenea doctorul care zice ca glicemia.... colesterolul.....
--- Terminare citat ---
sunt peste limita? :-\

--- Terminare citat ---
Nu, sint la limita, dar trebuie tinute in friu sa nu sara peste....

silviu:
daca faci ceva miscare, poti manca si prajiturele ;D

EUGENIA110:
Am o bicicleta medicinala, folosita pe post de cuier pentru umerasele de bluze.  ;D
dar merg pe scari (stau la etajul 10) , din pacate ies cam rar din casa.  ;D

Ayouni:

--- Citat din: EUGENIA110 din Luni, 24 Mai 2010, 22:28 ---Ayouni, imi plac dulciurile, si sa le fac si sa le maninc, dar ce ma fac cu nenea doctorul care zice ca glicemia.... colesterolul.....si alte chestii nascocite de oameni ca sa se pedepseasca singuri.... :(

--- Terminare citat ---

neata! nenea doctorul zice si sunt convinsa ca si glicemia si colesterolul au raspuns la apelul de tirami su in loc de tirami giu!  ;D cum au mai spus si altii pe aici, totul se poate controla, si nu neaparat prin medicamente, ci exercitiu fizic... spui ca stai la etajul 10 dar nu prea iesi des din casa; in tine sta schimbarea, iesi cat mai des, sunt atatea parcuri in orasul asta; ia-le la picior, incet incet, apoi mai iute si apoi vei putea sa mananci toate bunatatile care-ti plac, fie ele mai mult sau mai putin calorice.  energia neconsumata se depune si in cazul nostru se depune sub forma de tesut adipos tocmai acolo unde nu avem nevoie.  pune bluzele in sifonier si foloseste bicicleta pe post de bicicleta. sunt sigura ca nu spun aici nici un secret, toate si toti stim aceste lucruri, dar sunt factori in viata noastra care ne influenteaza spre o anumita atitudine, la un moment dat... inteleg foarte bine acest lucru.  si de multe ori este mult mai usor sa dai sfaturi sau sa comentezi decat sa le pui in practica si spun acest lucru gandindu-ma la mine in primul rand.  haide, tirati su, ragazzina, nu este totul pierdut!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă