Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (39/261) > >>

Ayouni:

--- Citat din: EUGENIA110 din Luni, 24 Mai 2010, 21:48 ---
--- Citat din: maria171 din Luni, 24 Mai 2010, 20:57 ---eu cu prajiturile am o problema
nu pot sa fac decat la jumatate de cantitate
sunt singura si nu ma pot lupta cu o tava plina
mai dadeam la o vecina, dar nu o mai fac
asa incat in ultima vreme, cumpar o bucata, doua
voi, cei singuri cum rezolvati problema?

tiramusu si mie imi place
am avut o perioada cand facusem pasiune pt cremschnitt

--- Terminare citat ---

fetelor, nu sunteti singure! nu trebuie sa va luptati cu o tava plina! aici suntem si noi si putem ajuta la o adica... hihihiihi
Si eu, de cind sint singura nu mai fac prajituri (" m-am luptat" o saptamina cu o pasca pe care am facut-o de Paste), asa ca imi cumpar cite una sau fac - in cantitati mici - orez cu lapte, budinci cu vanilie, cu brinza si alte chestii pe care le faceam de obicei cind erau fetele mici si imi potolesc pofta de dulce.

--- Terminare citat ---

Ayouni:
@maria, @eugenia, scuze, mi s-a incurcat mesajul... vroiam sa spun ca ca nu sunteti singure si ca nu trebuie sa va luptati cu tava plina, voi singure... va putem ajuta!

steliana:
dar nişte baclavale... adevărate..

EUGENIA110:
Ayouni, imi plac dulciurile, si sa le fac si sa le maninc, dar ce ma fac cu nenea doctorul care zice ca glicemia.... colesterolul.....si alte chestii nascocite de oameni ca sa se pedepseasca singuri.... :(
Tu spui: " ridica-ma (si inca ceva)". Stiam adverbul care urma, dar mi s-a parut ca ar suna cam vulgara expresia.  

silviu:

--- Citat din: eugenia110 ---Ayouni, imi plac dulciurile, si sa le fac si sa le maninc, dar ce ma fac cu nenea doctorul care zice ca glicemia.... colesterolul.....
--- Terminare citat ---
sunt peste limita? :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă